Osmaneli Belediyesinin 'Yaşam Varsa Umut Var' Projesi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Belediyesinin 'Yaşam Varsa Umut Var' Projesi

Osmaneli Belediyesinin \'Yaşam Varsa Umut Var\' Projesi

Osmaneli Belediye Başkanlığınca hazırlanan 'Yaşam varsa umut var' adlı projenin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Daire Başkanlığına teslim edildi .

10.07.2014 12:44  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Belediye Başkanlığı'nca hazırlanan 'Yaşam varsa umut var' adlı projenin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığına teslim edildi .

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, projenin, dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonları ile istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi amacıyla hibe programı kapsamında hazırlandığını belirtti. Projeyle ilgili bilgi veren Şahin, "Projeyle Osmaneli'de yaşayan işsiz yaşayan vatandaşlarımızı meslek edindirme programları ile istihdam edilebilirliğini artırmak, Osmaneli'de yaşayan dul bayanların ve onları çocuklarının yaşam standartlarını iyileştirmek ve engelli bireylerin toplumsal yaşama eşit fırsatta katılabilmesi sağlamak amaçlanıyor. Hazırlanan 298 bin 600 Euro bütçeli projenin kabul olması halinde torna, tesviye, metal ve küçük el sanatları atölyeleri kurulacaktır. Ayrıca Eğitim ve Danışma merkezi kurulacak ve burada bir yıl boyunca yabancı dil eğitimi verilecek, maddi durumu yetersiz olan ailelerin okul öncesi çocukları için ise çocuk evi kurulacak" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Belediyesinin 'Yaşam Varsa Umut Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement