Osmancık'ta Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak Anıldı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak Anıldı

Osmancık\'ta Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak Anıldı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 156. Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak, Osmancık Ülkü Ocaklarında anıldı.

13.12.2014 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde 156. Ülkücü Şehit Osmancıklı Mehmet Çıplak, vefatının 37. yılında Osmancık Ülkü Ocaklarında yapılan bir programla anıldı.

Osmancık'ta 10 Aralık 1977 günü aşırı sol görüşlü militanlarca şehit edilen 156. Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak, vefatının 37. yılında Osmancık Ülkü Ocaklarında düzenlenen programla anıldı.

Osmancık Ülkü Ocakları 156. Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak Toplantı Salonunda düzenlenen programa Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, Ülkü Ocakları Osmancık İlçe Başkanı Ahmet Geylan, MHP Osmancık İlçe Başkanı Musa Kara ile 7'den 70'e çok sayıda ülkücü katıldı.

Gecede konuşan Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Geylan, "Ülkü kervanı Allah'ın izniyle Türk'ün varoşuyla asırlar öncesinden yola koyulmuş ve ebediyete kadar durmayacaktır. Şehidiyle, şühedasıyla, gazisiyle ve mensuplarıyla Milliyetçi-Ülkücü hareket mutlaka amacına ulaşacak ve milletine hak ettiği güzellikleri inşallah yaşatacaktır. Bu itibarla, vatanımızın ve aziz milletimizin birliği, bütünlüğü ve devamlılığı için mücadele eden şehitlerimizin muhterem hatıraları yolumuzu bundan sonra da aydınlatacak ve mücadelemize güç katacaktır. Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülküdaşlarımızı, Mehmet Çıplak'ı, tüm aziz şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i bir kez daha minnet ve şükran hislerimle anıyor, Cenabı Allah'tan hepsine rahmet diliyorum." dedi.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal Ülkücü Hareketin çileyi yolculuğunu salonda toplanan kalabalığa anlattı. Ülkücü Hareketin 12 Eylül öncesinde 5 bin vatan evladını şehit verdiğini ifade eden Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, Osmancıklı şehit Mehmet Çıplak'ın bu davanın 156. Şehidi olduğunu hatırlatarak şehitlerin manevi hatırlarına sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. İmal ayrıca, Ülkücü Hareketin bir gençlik hareketi olduğunu ve bu doğrultuda milletine ve dinine bağlı, ahlaklı ve eğitimli bir nesil yetiştirme çabası içinde olduklarını ifade etti. Bu doğrultuda çalışmalarının il ve ilçe genelinde kararlılıkla devam ettiğini ifade eden Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, Osmancıklı ülkücülere buluşmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Programda o günü yaşayan ülkücülerden Mustafa Necati Çevik, Ahmet Gündoğdu ve Ali Afacan da yaşanan o kara günü programda hazır bulunan ülkücülere anlattı.

Konuşmaların ardından Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak'ın hayatını konu alan sinevizyon gösterisi sunuldu. Sinevizyon gösterisinin ardından Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak için Yasin-i Şerif okutularak program sona erdi.


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Ülkücü Şehit Mehmet Çıplak Anıldı - Son Dakika


Advertisement