Osmancık'ta Güler Ailesi'nin Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Güler Ailesi'nin Mutlu Günü

Osmancık\'ta Güler Ailesi\'nin Mutlu Günü

Çorum Osmancık'ta çocuklarını sünnet ettiren Güler Ailesi unutulmaz bir mutluluk yaşadı.

17.08.2014 20:05  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık’ta çocuklarını sünnet ettiren Güler Ailesi unutulmaz bir mutluluk yaşarken bu mutluluğu dostları ile paylaştı.

Emekli öğretmen İsmail Güler’in sevgili torunları, Osmancık'ın tanınmış Avukatlarından Fatih Mehmet Güler ve E. Nilüfer Güler çiftinin oğulları “İsmail Taha & Hasan Arda” düzenlenen sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

17 Ağustos 2014 Pazar günü saat 12:00’de evlerinin önünde konvoy ile başlayan sünnet merasimi saat 12.30-17.00’da Osmancık Öğretmenevi’nde davetlilere ikram edilen yemek ile sona erdi.

Güler ailesinin yakınları ve dostları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet töreninde seçkin davetlilerin yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Düzenlenen sünnet şölenine gösterilen yoğun ilgi, Güler Ailesi’ni bir hayli sevindirdi.

Avukat Fatih Mehmet Güler bir açıklama yaparak; “Biricik oğullarım İsmail Taha ve Hasan Arda’nın ilk mürüvvetlerini dost ve akrabalarımızla birlikte paylaşmaktan son derece mutluluk duyduk. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah herkese evlatlarının böyle mutlu günlerini göstersin.” Dedi.

Haberler.com olarak Güler Ailesine mutluluk dolu günler dileriz.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Güler Ailesi'nin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement