Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri, Otomotiv Fuarını Gezdi - Son Dakika
Güncel

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri, Otomotiv Fuarını Gezdi

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri, Otomotiv Fuarını Gezdi

Çorum'un Osmancık ilçesi Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri, İstanbul TÜYAP'ta Otomotiv Fuarını Gezdi

14.04.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul TÜYAP'ta Automechanika İstanbul Fuarı 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarı Çorum'un Osmancık ilçesi Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri, İstanbul TÜYAP'ta Otomotiv Fuarını Gezdi

Geçtiğimiz Pazar günü Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası bağlı çok sayıda oda üyesi esnaf İstanbul Uluslararası Automechanika Fuarı'nı gezdi.

Fuar süresince parça ve şasi sistemleri, elektrik ve elektronik sitemler, aksesuar&tuning, onarım-bakım, servis, araç yıkama ve yönetim konuları gibi pek çok yeni teknoloji hakkında bilgiler edindiler ve alışveriş yapma imkanı buldular.

Fuar organizasyonunda esnafların sabah kahvaltısı ve akşam yemeği karşılanırken, ayrıca Boğaz'da tekne turu da düzenlendi. Pazar günü fuarı en ince ayrıntılarına kadar gezen esnaflar, aynı akşam tekrar Osmancık'a hareket ettiler.

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası farklı meslek kuruluşlarından oluşan 50 esnafı İstanbul "Uluslar arası Otomotiv, Dağıtım ve Tamir " fuarına götürerek, bu esnaflar son yıllarda otomotivde ve tamirde yaşanan teknolojileri görme imkanı buldular.

Fuara Oda üyesi esnaflarla Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Sacit Açık da eşlik etti.

Açık yaptığı açıklamada iki yılda bir İstanbul'da gerçekleştirilen "Uluslar arası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir" fuarına Osmancık sanayi sitesi esnafını götürerek otomotivde yaşanan teknolojik gelişmeleri yerinde görme imkanı bulduklarını söyledi.

Esnafımızın bu tür fuarlara ilgi göstermesi bizleri çok sevindiriyor diyen Açık, ''Bizim meslek anlayışımızda teknolojinin büyük önemi vardır. Gelişen teknolojiyi yerinde takip etmek hizmet kalitemizde de büyük artışlara neden oluyor. Her yıl tamir ve bakım servislerinde kullanılan makine ve cihazlarda büyük değişimler ve kolaylıklar çıkmaktadır. Bu tür fuarlara katılarak değişimleri görme imkânı bularak müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız'' şeklinde konuştu.

Sacit Açık, esnafa otomotiv, dağıtım ve tamir fuarında tamir ve bakım üniteleri, yedek parça ve sistemleri, servis ve araç yıkama, aksesuarlar ve performans sistemleri hakkında bilgiler verildiğini belirtti.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri, Otomotiv Fuarını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement