Osmancık Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi - Son Dakika
Yerel

Osmancık Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Osmancık Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Osmancık Belediyesi tarafından daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosuna iki yeni araç daha kazandırıldı.

02.07.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Belediyesi tarafından daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosuna iki yeni araç daha kazandırıldı. Alınan yeni iş makinesi ve yol süpürme aracının kurban kesilerek tanıtımı yapıldı.

Osmancık Belediyesi hizmet binası önünde yapılan törende satın alınan yeni iş makinesinin ve belediyeye hibe yoluyla kazandırılan yol süpürme aracının tanıtımı yapıldı. Törene Belediye Başkanı Hamza Karataş, Başkan Yardımcıları Bülent Karagöz ve Kadir Eskiadam, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, yaptığı açıklamada daha kaliteli hizmet vermek için belediyenin araç filosuna yatırımların devam ettiğini kaydetti.

Osmancık Belediye'sine iki yeni araç daha kazandırıldığını kaydeden Başkan Karataş, "Çevre temizliği önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu alanda önemli bir araç olan yol süpürme aracımız yalnızca bir tane vardı. Tek araç bütün cadde ve sokaklara hizmet vermekte yetersiz kaldığı için belediyemizin acil ihtiyacı olan 2. yol süpürme aracını şehrimize kazandırmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından talep de bulunduk. Milletvekillerimizin de desteği ile araç filomuza tam donanımlı yol süpürme aracını hibe olarak kazandırdık."dedi.

Osmancık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü çalışmalarında kullanılmak üzere bir de kepçe alındığı kaydeden Karataş, "Gerek alt yapı hizmetlerinde olsun gerekse çevre düzenlemelerinde olsun en fazla öneme sahip iş makinesini belediyemize kazandırmış bulunuyoruz. Yeni iş makinesi iki müdürlüğümüzün de çok fazla ihtiyaç duyduğu bir araç. Zaman zaman iş makinesi kiralama yöntemiyle hizmet götürülmeye çalışıyordu. Yeni iş makinesinin alınması birlikte alt yapı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan alanlarda daha hızlı hizmet verilebilecektir. Her iki aracın da şehrimize hayırlı olmasını, hayırlı hizmetlerde kullanılmasını diliyorum." diye konuştu.

Törenin ardından araçlar ilgili müdürlüklere teslim edildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement