Oryantiring: 2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Oryantiring: 2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası

Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Mehmet Aslan, Ankara’da yapılan "2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası"nda şampiyon oldu.

30.06.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA (AA)- Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Mehmet Aslan, '2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası'nda birinci oldu.

Ankara Altınpark'ta, yapılan şampiyonada 50 sporcunun şampiyonluk için mücadele etti. Şampiyonada,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü'nde görev yapan Mehmet Aslan, birincilik madalyasını kazandı. Şampiyonada ikinciliği Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden Mevli Mokan, üçüncülüğü ise Seda Güney elde etti.

Bursa'nın gururu olan Mehmet  Aslan, patika oryantiring sporunu çok sevdiğini belirterek, "Kazandığım için çok mutluyum. Patika oryantiring sporunu tanıtmak ve yaygın hale getirebilmek için daha fazla çalışacağım. Oryantiring 7'den 70'e engelli engelsiz tüm bireylerin harita, pusula ve hedef bilgi kartını kullanarak yapabileceği bir spor dalı. Oryantiring doğru açılardan bakabilme ve anında karar verme becerisi istiyor. Farkında olmadan yaşamın her alanında bilmediğiniz bir yere giderken dahi oryantiring yapıyoruz" dedi.

Aslan, hedefinin patika oryantiring dalında dünya şampiyonasına katılmak olduğunu sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oryantiring: 2. Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement