Örümcek Şakasından Korkan Kadın Saçını Başını Yoldu - Son Dakika
Dünya

Örümcek Şakasından Korkan Kadın Saçını Başını Yoldu

Sihirbazın örümcek şakasından korkan kadın peruğunu çıkartıp sihirbazı dövdü

30.10.2014 20:41  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPhone'da bulunan sihirli örümcek uygulamasını kullanarak bir kadına şaka yapan sihirbaz kadının ödünü patlattı. Öyle ki kadın korkudan yerinde zıplayıp peruğunu çıkarttı ve sihirbaza vurmaya başladı.

NASIL YAPTI?

Sihirbaz önce kadının eline iPhone telefonu koyuyor ve telefonun üzerinden elini geçirince ekrandan bir örümceğin geçtiğini gösteriyor. Bu kadarı telefondaki uygulamanın marifeti. Asıl olay bundan sonra başlıyor.

Aynı işi kadının yapmasını söylüyor ama kadın yapınca ekrandan örümcek geçmiyor. Sihirbaz telefonu alıp kendi eline koyuyor ve kadının bir de böyle denemesini söylüyor. Kadın az önce telefonun durduğu elini çevirince de sihirbazın uygulamayı gösterirken çaktırmadan eline yerleştirdiği sahte örümceği görüyor.

Örümcek Şakasından Korkan Kadın Saçını Başını Yoldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Örümcek Şakasından Korkan Kadın Saçını Başını Yoldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ABDULKERIM: Ahmet, Nedemek istiyorsun kurd kadini diye, Kurd kadini dunde bugunde yarinda cepede serefiyle namusuyla haysyetille savasiyor , dunyada varolan baska bir millet varmi Kurd kadinindan daha serefli. 4 8 Yanıtla
  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin Lübnan ziyaretinde, Lübnan Başbakanı Necip Mikati yanlışlıkla uçaktan inen İtalyan diplomatı Meloni sanarak sarılıp öptü. Mikati, danışmanlarının uyarısıyla hatasını düzeltti ve Meloni'nin inmesini bekledi.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.


Advertisement