Ortaokulda 'Küpe Deliği' Tartışması - Son Dakika
Güncel

Ortaokulda 'Küpe Deliği' Tartışması

Ortaokulda \'Küpe Deliği\' Tartışması

Antalya'daki 5 ortaokul öğrencisi, okul müdürü Şengül Koyuncu'nun kulaklarındaki küpeler ve delikleri nedeniyle kendilerine hakaret ettiğini iddia etti.

21.04.2015 17:32  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'daki Faruk Tugayoğlu Ortaokulu'nun 5 öğrencisi, koridorda karşılaştıkları okul müdürü Şengül Koyuncu'nun kulaklarındaki küpeler ve delikleri nedeniyle kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdü.

KADIN MÜDÜRDEN AĞIR HAKARET

Muratpaşa İlçesi'ndeki Faruk Tugayoğlu Ortaokulu'nun 7'nci sınıf kız öğrencileri Ö.Y., H.G., B.D., A.G. ve İ.A., dün öğle saatlerinde teneffüs sırasında koridorda karşılaştıkları okul müdürü Şengül Koyuncu'nun kendilerine kulaklarındaki küpeleri ve delikleri sorduğunu söyledi. Kadın müdürün "Ne bu kulaklarınızdaki delikler? Sizin başka bir yeriniz de deliktir kesin" diyerek hakaret ileri süren kız öğrenciler, akşam olayı velilerine anlattı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Öğrencilerden Ö.Y.'nin annesi S.Ç., bu sabah okul müdürü Şengül Koyuncu'yu Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet etti. Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, sözkonusu şikayetin inceleneceğini söyledi.

"ÖNCE BİR ANNEYİM"

İddiaları yalanlayan Şengül Koyuncu ise, "Olur mu öyle bir şey? Benim geçmişim belli, her şeyi bırakın ben bir eğitimciyim, önce bir anneyim. 'Çocuklar niye bu kadar deldiriyorsunuz kulaklarınızı, öğrencisiniz uygun değil, onu yazın takın' dedim. Bu iddialara muhatap olduğum için üzgünüm" dedi.

"ÖĞRETMENLERİ AZARLIYOR"

İddiaları araştıran Okul Aile Birliği Başkanı Gül Ağırol da, aynı sınıftaki oğlunun olayı doğruladığını söyledi. Ağırol, "Velileri ve öğrencileri arayıp 'doğru mu' diye konuştum ve hepsi de doğruladı. Okul aile birliği olarak okul müdürüyle sorunlar yaşıyoruz, örneğin sınıflara girip öğretmenleri azarlaması, aşağılaması gibi rahatsızlıklarımız da var" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaokulda 'Küpe Deliği' Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • HASAN: AKP ZIHNIYETI NE OLACAK 2 5 Yanıtla
  • bravo hocahanıma: şerifi destekleyin. diğer eğitimciler gibi banene başkasının çocuğundan. ben anlatır dersimi giderim yazlığıma. abd de okuturum kendi çocuğumuda sistem çökmüş umrumda değilmi desin 3 0 Yanıtla
  • neco: Yapiyorlar, birde yaptiklarini inkar ediyorlar bu cocuk tacizcileri. o kadar cocuk sozlesmis gibi yalan soyluyor degilmi. bunlarin ahlakida yok. cocuklara hep belden asagi vuruyorlar. siz bu cesareti kimden aliyorsaniz allah onu kahretsin. sizide tabii. 2 0 Yanıtla
  • Taner Muzafferoğlu: Hoca hanım çok haklı millet gibi duyarsız mı kalsaydı he 0 0 Yanıtla
  • Rs ay: Müdire Hanım'a hak veriyorum.Bu zamanda öğrenci öğrenciliğinin farkında bile değil, az da olsalar sorumlu eğitimcilere rastlıyoruz onu da böyle delibozuklar yüzünden kaybetmeyelim.Müdire hanım söylemişse doğrudur disiplinlinsizlik başarısızlığın anahtarıdır 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement