Ortacalı Raketten Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Ortacalı Raketten Büyük Başarı

Ortacalı Raketten Büyük Başarı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen tenis turnuvasında Ortacalı Sıla Ilgın İnan 2. oldu.

11.08.2015 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen tenis turnuvasında Ortacalı Sıla Ilgın İnan 2. oldu.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Marmaris Tenis akademisi kortlarında düzenlenen 8-9-10 yaş Tenis turnuvasına İzmir, Denizli, Antalya, Ankara ve daha birçok ilden katılan sporcular Marmaris'i doldurdu.

10 yaş Kategorisinde toplam 15 sporcu ile katılıp Ortaca'yı temsil eden Ortaca Tenis Kulübü sporcusu Sıla Ilgın İnan 2. oldu.

Tenis branşını ilçelerinde daha da ileriye taşımak istediklerini belirten Ortaca Tenis Kulübü Antrenörü Yavuz Bozdaş;

"Çok keyifli bir turnuva oldu. Sporcularımız böylesi turnuvalara katılarak maç tecrübelerini artırmak için fırsat bulmuş oluyorlar. Her zaman söylüyoruz bizim ilçemizinde böylesi turnuvalara ihtiyacı var. Biz artık resmi turnuvalara misafir olmak değil, ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bununda yolu kort sayımızı artırmaktan geçiyor. Ortaca'da tenis branşını daha ileriye taşımak tek amacımız, 7 den 70'e herkesi tenisle tanıştırıp ilçemizde tenis sporunu daha yaygınlaştırmak istiyoruz. Turnuvada 2. olan sporcum Sıla Ilgın İnan'ı ve ailesini göstermiş oldukları bu özveriden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortacalı Raketten Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement