Ortaca'da Tarım Arazileri ile Meyve Bahçeleri Sular Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Ortaca'da Tarım Arazileri ile Meyve Bahçeleri Sular Altında Kaldı

Ortaca\'da Tarım Arazileri ile Meyve Bahçeleri Sular Altında Kaldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde aralıklarla devam eden sağanak yağmur, tarım arazileri ile meyve bahçelerini sular altında bıraktı.

11.12.2014 11:24  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla' nın Ortaca İlçesi'nde aralıklarla devam eden sağanak yağmur, tarım arazileri ile meyve bahçelerini sular altında bıraktı. Özellikle narenciye bahçelerinde yere dökülen meyveler nedeniyle zarar oluştuğu, suyun çekilmemesi halinde zararın büyüyeceği açıklandı.

Geçen cuma gününden itibaren aralıklarla devam eden sağanak yağmur, ilçede hayatı olumsuz etkiliyor. Şehir içinin yanı sıra tarım ve meyve bahçeleri de sular altında kaldı. Ürünler toplanamazken, bölgede çalışma başlatıldı. Ortaca Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü, Yağmurdan dolayı tarlalarımız ve meyve bahçelerimiz su altında kaldı. Özellikle narenciyelerin toplanamamasından dolayı yere dökülmeler çok oldu. Bundan dolayı zarar oluştu. Ama çok önemsenecek boyutta değil. Ağaçlar uzun süre su altında beklerse büyük zarar oluşur dedi.

Dalaman Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri; ilçede son 24 saatte metrekareye 90 kilogram yağmurun düştüğü ve yağışların bu hafta da etkisini sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca'da Tarım Arazileri ile Meyve Bahçeleri Sular Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali: Nerdesin buyuksehirr belediyesi !!! Yaygarada ustunuze yok hadi bakalim biraz icraat. Kesin akp'nin isidir demeyle kervan yurumuyor. Devam edin boyle kendi ipinizi cekiyorsunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement