Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Sultanahmet'te ve Diyarbakır'da, baş belası terör örgütü, vatandaşlarımıza maalesef çok acı yaşattı.

15.01.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, " Sultanahmet'te ve Diyarbakır'da, baş belası terör örgütü, vatandaşlarımıza maalesef çok acı yaşattı. İnşallah en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar çalışmalar devam edecektir" dedi.

Eroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen ve bakanlığı tarafından kent genelinde yürütülen ve toplam bedeli 32 milyon lira olan 'Akçakoca Barajı İçme Suyu İsale Hattı', 'Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım', 'Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yan Dereleri Islahı', 'Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali', 'Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali' projelerinin temel atma törenine katıldı.

Bakan Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, kente bu yıl içinde yapılması planlanan 320 milyar liralık yatırım müjdesiyle geldiğini belirtti.

Daha önce Batı Karadeniz'de büyük bir proje olmadığını anlatan Bakan Eroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlığı döneminde verdiği talimatla Batı Karadeniz Gelişim Projesini (BAKGEP) hazırladık. Proje kapsamında bin 250 tesis ve 18 milyar liralık yatırım yapacağız. Düzce tabi bunların başında geliyor. Dolayısıyla bunları da gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Türkiye'de çok güzel şeyler olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, şunları söyledi:

"Bakın Türkiye nereden nereye geldi. Eski koalisyon hükümetleri döneminde sadece yılda üç tesis açılırken, biz yılda bin küsür tesisin temelini atıp açılışını yapıyoruz. Eski Türkiye ile Yeni Türkiye'nin farkı bu. Dünyada halen ekonomik kriz var. Etrafımız ateş çemberi ama biz dört dörtlük büyüme ile yolumuza devam ediyoruz. Çünkü Türkiye'de istikrar var, sizler varsınız, milletimiz var."

"Sizler oldukça şanlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır" diyen Bakan Eroğlu, konuşmasını söyle sürdürdü:

"Sultanahmet'te ve Diyarbakır'da, baş belası terör örgütü, vatandaşlarımıza maalesef çok acı yaşattı. İnşallah en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar çalışmalar devam edecektir. Bu şanlı bayrak, bu topraklarda ilelebet dalgalanacak."

Törene, Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Düzce milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in yanı sıra, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement