Orduspor İçin Başlatılan Yardım Kampanyasına Destek Artıyor - Son Dakika
Spor

Orduspor İçin Başlatılan Yardım Kampanyasına Destek Artıyor

Orduspor'daki maddi krizin ardından kulüp yönetimi ve Ordu Belediye Başkanının öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına ilginin her geçen gün arttığı belirtildi.

10.09.2014 16:54  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'daki maddi krizin ardından kulüp yönetimi ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın öncülüğünde 4 Eylül'de başlatılan yardım kampanyasına ilginin her geçen gün arttığı belirtildi.

Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yardım kampanyasına her kesimden destek beklediklerini söyledi.

Mor-beyazlı kulübün asıl sahibinin taraftarlar olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

"Sezonun ilk maçı olan Kayserispor maçını cezamız nedeniyle taraftarsız oynadık. Bu nedenle sahada yaşadığımız sıkıntıları ancak biz biliriz. Ondan dolayı taraftarlarımızı her zaman arkamızda görmek isteriz. Yaz kış demeden taraftarlarımızın takımlarına destek olmalarını bekleriz. Zaten takımların gerçek sahipleri taraftarlardır. Orduspor'un da öyle. Bu her zaman için gerçektir ve kaçınılmazdır. Benim taraftarlardan ve Ordululardan isteğim, başlatılan kampanyaya destek vermeleridir."

Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Yılmaz, "Herkes üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. İnşallah yardım kampanyası heyecanıyla kombine bilet alarak takımına sahip çıkan kişi sayısı artar. Bu artışın sadece kampanya zamanı değil her zaman sürmesini bekliyoruz. İnşallah bizler de sahada başarılı olarak kampanyaya çok daha ilgi gösterilmesi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Orduspor Kulübü Müdürü Yavuz Şahin, kampanya boyunca yaklaşık bin 400 kombine satışının gerçekleştiğini, bin 800 de Passolig Kart satışının yapıldığını söyledi.

Orduspor İçin Başlatılan Yardım Kampanyasına Destek Artıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor İçin Başlatılan Yardım Kampanyasına Destek Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement