Orduspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

Orduspor\'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

Teknik sorumlu Dilaver: "Deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" "Futbolu diploma oynamıyor.

23.10.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik sorumlular Sebahattin Albayrak ve Muhammet Dilaver yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Martin Mutumba, Michel Landel, Emre Aygün, Emrullah Kokoç ve Bilal Türkgüler katılmadı.

Düz koşuyla başlayan, kondisyon çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik sorumlu Dilaver, her şeyden önce zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.

Dilaver, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini belirterek, "Ancak herkes şunu bilmeli ki bu ligde her maç zor. Gerçekten bu lig çok zor bir lig. Gününde olan ve isteyen takım kazanıyor. İnşallah gülen taraf biz oluruz" dedi.

Takımın antrenman eksikliğinin halen olduğunu söyleyen Dilaver, "Futbolcular iyi bir çalışma dönemi geçirmemişler. Bu nedenle bu antrenman eksiliği 3-4 günde giderilmez. Biz teknik heyet olarak bu konunun üzerinde duruyoruz. Amacımız takımı fit şekilde bundan sonraki maçlara hazırlamak ama bu konuda zaman istiyoruz. Kimsenin elinde sihirli değnek yok" diye konuştu.

Takımda teknik direktör olarak değil teknik sorumlu olarak görev aldıklarını ve bu konuda zaman zaman eleştirildiklerini belirten Dilaver, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ancak şu bilinmeli ki Türkiye'de şu anda bin kişide belki Pro Lisans vardır ancak çoğu da evde oturuyor. Bu iş gönül işi. Futbolu diploma oynamıyor. Bu futbol lisans işi falan değil. Eğer koşar ve gönlünü ortaya koyarsan ve arzu edersen kazanırsın. Başarı sabır ve özveri ister. Diplomayı 30 bin lira veren zaten alıyor. Önemli olan takımla uyumlu çalışmak. Futbolculara kendini sevdirmek." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.


Advertisement