Orduspor'da, Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Orduspor'da, Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Doğan: "Yönetimin verdiği sözleri yerine getirememesinden dolayı bugünkü antrenmana kaleci Valeri çıkmadı ve Kayserispor maçında da forma giymek istemediğini iletti"

29.01.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Orduspor, hafta sonu deplasmanda Kayserisporla yapacağı maçın hazırlıklarına kaleci Valeri'den yoksun devam etti.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde kampa giren Orduspor'un teknik direktörü Ziya Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçının ardından Avanos'a geldiklerini, Kayserispor maçı hazırlıklarına burada devam ettiklerini belirtti.

Ücretlerini alamayan futbolcuların devre arası Antalya kampından birer birer ayrıldığını kaydeden Doğan, "Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Devre arasında futbolcularımızın neredeyse tamamı takımdan ayrıldı. Uzun süredir alacaklarını tahsil edemiyorlardı. Kendine takım bulan oyuncular gitti" dedi.

Şu anda kadrolarının tamamen PAF takımdan profesyonel yaptıkları oyunculardan oluştuğunu ifade eden Doğan, yönetimin verdiği sözleri yerine getirememesinden dolayı takımın bu hale geldiğini belirtti.

-"24 oyucumuz gitti, 25'incisi de yolda"

Kaleci Valeri Fomichev'in de geçen haftaki Boluspor maçına ricası üzerine çıktığını kaydeden Doğan, "4 gündür Avanos'ta Kayserispor maçına hazırlanıyoruz. Yönetimin verdiği sözleri yerine getirememesinden dolayı bugün antrenmana Kaleci Valeri de çıkmadı ve Kayserispor maçında da forma giymek istemediğini iletti. 24 oyuncu ayrıldı, 25'incisi de yolda diyebiliriz. Sadece oyuncular değil kulüp çalışanları da çok zor durumda, aylardır maaşlarını alamıyor" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da, Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement