Ordu ve Fatsa Gençlik Merkezleri Öğrencilere Kalem Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Ordu ve Fatsa Gençlik Merkezleri Öğrencilere Kalem Dağıttı

Ordu ve Fatsa Gençlik Merkezi gönüllü liderleri, üniversite sınavları sonrası topladıkları kalemleri Kumru’da eğitim gören ilkokul öğrencilerine dağıttı.

15.10.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu ve Fatsa Gençlik Merkezi gönüllü liderleri, üniversite sınavları sonrası topladıkları kalemleri Kumru'da eğitim gören ilkokul öğrencilerine dağıttı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Genç Dönüşüm Projesi kapsamında Ordu ve Fatsa Gençlik Merkezi, üniversite sınav sonrası toplanan kalem setleri ve gönüllü liderlerin topladığı kitap ve oyuncakları Kumru ilçesinde ilkokul öğrencilerine dağıttı. İlk olarak Kumru Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Bilişim Uzmanı Sibel Vayni, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ve gönüllü liderler, Başkan G. Hatipoğlu ile görüştükten sonra kalem ve kitapları Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda Başkan Hatipoğlu ile birlikte öğrencilere dağıttılar. Başkan Hatipoğlu ve gönüllü liderler, sınıf öğretmenlerine de beraberinde getirdikleri kitaplardan birer tane hediye ettiler.

Başkan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezi Bilişim Uzmanı Sibel Vayni ve Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ve gönüllü liderler, üniversite sınavları sonrası topladıkları kalem ve kitapları ilçemizdeki okullarımızda dağıtmak istediklerini söylediler ve bizler Milli Eğitim Müdürlüğümüz rehberliğinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulumuz ve ana okulumuza dağıttık. Bakanlığımızın Genç Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen bu ve bunun gibi projelere bizler belediye olarak her zaman katkımız olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu ve Fatsa Gençlik Merkezleri Öğrencilere Kalem Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement