Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü'nden Vali Balkanlıoğlu'na Zinyaret - Son Dakika
Yerel

Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü'nden Vali Balkanlıoğlu'na Zinyaret

Futsal Süper Ligi’ne Yükselen Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

28.10.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futsal Süper Ligi'ne Yükselen Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

Vali Balkanlıoğlu, 20-24 Ekim 2014 tarihleri arasında Samsun ilinde yapılan B1 Futsal Görme Engelliler 2. Lig müsabakalarında namağlup şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü antrenör ve sporcularını makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Antrenör Yadikar Erkan Çömlek, yardımcı antrenör Musa Demir, takım kaptanı Vedat Yavuz ve ikinci kaptan Özen Kontaş'tan oluşan Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı heyeti, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile şampiyonluk sevinçlerini paylaştı.

Ordu'ya karşı bir sorumluluk duyduklarını ifade eden Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı ve futbol takımı kaptanı Vedat Yavuz, "Bizler her ne kadar engeli olsak da ilimize karşı sorumluluk duyuyoruz. Engelliler olarak, engelleri aşmayı arzuluyorduk. Onun bugüne kadar Görme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Futsal Ligi'nde en fazla golü atan takım olmayı başardık. Bu şampiyonada tam 44 gol atarak Türkiye rekoru kırdık. Kalemizde sadece 6 gol gördük ve namağlup şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldik. Ben de 39 gol atarak şampiyonanın gol kralı oldum ve Türkiye tarihinde bugüne kadar elde edilemeyen bir rekorun sahibi oldum. Bu rekor öyle tahmin ediyorum ki kolay kolay kırılamayacak bir rekor oldu. Bu şampiyonada elde ettiğimiz tüm başarılarımızı başta siz olmak üzere tüm Ordululara armağan ediyoruz" dedi.

Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Futsal Takımının önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edeceğini belirten Vedat Yavuz, "Bu şampiyonada elde ettiğimiz başarı ile Türkiye'de 8 takım arasında yer aldık. Önümüzdeki sezon Süper lig'de mücadele edeceğiz. İlimizi en iyi şekilde bu ligde de temsil edeceğiz. Süper lig'de 15 günde bir oynayacağımız maçlarımızı TRT'den canlı olarak yayınlayacak. Böylece Ordu'nun tanıtımına bizim de bir katkımız olacak" diye konuştu.

Süper Lig'e yükselen Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı antrenör ve sporcularını kutlayan Vali Balkanlıoğlu ise şunları kaydetti:

"Görme Engelliler Spor Kulübümüz bünyesindeki futsal takımımızın 2. Lig'de şampiyon olarak Süper lig'e yükselmesi bizleri gururlandırdı. Görme Engelliler Milli Takımımızın Dünya Kupası öncesinde kamplarını Ordu'da yapacak olması da bizim için ayrı bir gurur vesilesidir. Japonya'da yapılacak Dünya Kupasına katılacak Milli Takımda Ordulu bir kardeşimizin olması da bizleri onurlandırmıştır. İnşallah Japonya'da da şampiyon olurlar. Sizler çok büyük bir başarıya imza attınız. Sizleri bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah bu başarınız diğer takımlarımıza da örnek olur." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü'nden Vali Balkanlıoğlu'na Zinyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement