Ordu-Giresun Havalimanı Projesi - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şener - Son Dakika
Güncel

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şener

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi- AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şener: - "Mayıs ayından önce resmi olarak bu havalimanı açılmış olacak" AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı'na ilişkin, "Vatandaşlarımız mayıs ayı sonunda Ordu'ya uçacaksa ya da Ordu'dan başka illere uçmak istiyorsa şu anda Türk Hava Yolları'ndan rezervasyon yaptırabilirler" dedi.

06.04.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi- AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şener: - "Mayıs ayından önce resmi olarak bu havalimanı açılmış olacak" AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı'na ilişkin, "Vatandaşlarımız mayıs ayı sonunda Ordu'ya uçacaksa ya da Ordu'dan başka illere uçmak istiyorsa şu anda Türk Hava Yolları'ndan rezervasyon yaptırabilirler" dedi. Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olan Ordu-Giresun Havalimanı inşaatının çok hızlı ilerlediğini ve projede artık sona gelindiğini söyledi. Ulaştırma Bakanlığı bürokrasisi başta olmak üzere bölge milletvekilleri olarak projenin yapımını yakından takip ettiklerini belirten Şener, "Hem eski hem yeni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlarımızdan aldığım bilgiler doğrultusunda mayıs ayı sonu gibi tarifeli uçuşlara rezervasyon yapılabiliyor" diye konuştu. "Mayıs ayından önce resmi olarak bu havalimanı açılmış olacak" diyen Şener, "Vatandaşlarımız mayıs ayı sonunda Ordu'ya uçacaksa ya da Ordu'dan başka illere uçmak istiyorsa şu anda Türk Hava Yolları'ndan rezervasyon yaptırabilirler" şeklinde konuştu. Resmi açılışla ilgili iki alternatif programın düşünüldüğünü vurgulayan Şener, şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız bu açılışa katılmak istiyorlar. Çünkü bu, Türkiye için çok önemli bir proje. Avrupa'da da tek proje olma özelliğini taşıyor. Dolayısıyla ya seçim sürecinde Sayın Başbakanımızın Ordu programına uyarlı hale getirilecek. ya da Sayın Cumhurbaşkanımızın programı müsait olduğu bir tarihte nisan ayının ikinci yarısından sonra resmi açılışı inşallah gerçekleştirmiş olacağız."Havalimanı'nın tamamlanması için her türlü maddi imkanın seferber edildiğini de vurgulayan Şener, "Sadece ilgili firmanın biraz zamana ihtiyacı var. Onlar da bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar. Gece gündüz demeden çalışıyorlar" ifadesini kullandı. .

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şener
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu-Giresun Havalimanı Projesi - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şener - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement