Operasyondaki Güvenlik Güçlerine Kayısı Dopingi - Son Dakika
Güncel

Operasyondaki Güvenlik Güçlerine Kayısı Dopingi

Operasyondaki Güvenlik Güçlerine Kayısı Dopingi

Battalgazi Belediyesi tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında yer alan güvenlik güçlerine 2 ton kuru kayısı ve kayısı ürünleri gönderildi.

28.01.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediyesi tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında yer alan güvenlik güçlerine 2 ton kuru kayısı ve kayısı ürünleri gönderildi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin her zaman arkasında olduklarını söyledi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından esnafların katkıları ile toplanan 2 ton kuru kayısı ve kayısı ürünleri, Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Çizre ve Silopi ilçelerinde terörle mücadele kapsamında operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine verilmek üzere gönderildi. Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığı ile gönderilen kuru kayısı ve kayısı ürünleri ile ilgili konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terörle mücadele veren güvenlik güçlerinin arkasında olduklarını belirterek, "Malatyalı esnafımızın, özellikle gıda üreticileri firmalarımızın bu hassasiyetini tebrik ediyorum. Bu erdemli davranışlarından dolayı onları kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Gürkan, "Güneydoğu'da gece gündüz demeden, kış kar demeden, evinden çocuğundan ayrı, vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden askerlerimiz, polis ve güvenlik kuvvetleri için buradaki Kültür ve Sosyal işlerdeki arkadaşlarımız ve esnaf arkadaşlarımız bir duyarlılık örneği göstererek Malatya'da ürettikleri ve Malatya ile müsemma olan kayısı üreticileri oradaki güvenlik kuvvetlerimize böyle bir jest yapma gereği duymuşlardır. Ben esnaf arkadaşlarımıza ve Kültür Müdürlüğündeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hareket şu mesajı içeriyor; burada Malatyalı hemşehrilerimizin gösterdiği hassasiyet ülkemizin milli birlik ve beraberliğine göstermiş olduğu hassasiyettir. Oradaki güvenlik kuvvetlerimizin arkasında olduğumuzun bir göstergesidir. Güvenlik güçlerimize, terörle mücadelede başarılar diliyorum. Toplanan bu gıda maddeleri de bugün itibariyle bizim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Şırnak, Cizre ve Diyarbakır Sur'da çatışma içerisinde olan güvenlik kuvvetlerimize gönderilecektir" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Operasyondaki Güvenlik Güçlerine Kayısı Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu:
    20:06 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu: "5 Yıl Boyunca, Tam 1.019 Teftiş ve İncelemeden Alnımızın Akıyla Çıktık"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı ‘Faaliyet Raporu Sunumu’nu gerçekleştirdi. Önceki dönem görev süreleri boyunca, belirli kişi ve grupları koruyup, kollama anlayışı içerisinde olmadıklarını, bundan sonra da olmayacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Ne yaptıysak, hukuk ve dürüstlük içerisinde yaptık. O nedenle, 5 yıl boyunca, tam 1.019 teftiş ve incelemeden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin tarihinde, hiçbir belediyeye karşı böylesine bir teftiş dönemi ve teftiş süreci yaşatılmamıştır. Bu bir rekordur” dedi.


Advertisement