Onur Özbizerdik'ten 3 Saat Dayak Yiyen Sevgili Şikayetini Geri Çekti - Son Dakika
Güncel

Onur Özbizerdik'ten 3 Saat Dayak Yiyen Sevgili Şikayetini Geri Çekti

Yeraltı dünyasından Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in dövdüğü M.Ç.'nin şikâyetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

08.07.2015 07:43  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Özbizerdik, Etiler'de bir restoranda tartıştığı gruba ateş açmış, günler sonra Şişli'deki bir otelde yakalanmıştı. Savcılıktan serbest bırakılınca da eski sevgilisi M.Ç.'yi zorla otomobiline alıp 3 saat ayakkabı ve yumrukla dövmüştü. Sarıyer'de ormanda bulunan kadın, şikâyetçi olmuştu.

"KENDİM BİNDİM"

'Çağırmalı koruma' verilen kadın, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek şikâyetinden vazgeçti.

Özbizerdik'in aracına rızasıyla bindiğini söyleyen M.Ç., şoför Adil Cesur'dan da şikâyetçi olmadığını belirtti. Savcılık da kamu adına soruşturma yürütülmesine karar verdi, şoförün ifadesinin alınmasını istedi.

"KAMU DAVASI DEVAM EDER"

-Sağlık raporunda, darp sonucu burun kırığı başta olmak üzere vücudunda yaralanmalar olduğu belirtilen M.Ç.'nin durumunu hukukçular şöyle yorumladı:

Avukat Saygun Çelebi: Kemik kırığı varsa şikâyetten vazgeçmesi durumunda dahi kamu davası düşmez.

-Avukat Mustafa Bayraktar: Şikâyetten vazgeçilmesi olası yargılamada ceza indirimine sebep olabilir. Maddi ve manevi tazminat davası açamaz. (Kaynak: Hürriyet)

Onur Özbizerdik\'ten 3 Saat Dayak Yiyen Sevgili Şikayetini Geri Çekti

Son Dakika Güncel Onur Özbizerdik'ten 3 Saat Dayak Yiyen Sevgili Şikayetini Geri Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Isımsız: Haketmiş ki Onur abi dövmüş 1 60 Yanıtla
  • enrayt: kadın dövmekle kocada olunmaz babada olunmaz . onur git ismini degiştir onursuz yazdır 28 0 Yanıtla
  • çakma kabadayı: askeri ücretle çalışıp evine ekmek götüren garsona sıkmakla, kadınlara tokat atmakla kabadayı değil de, olsa olsa soytarı olunur 28 0 Yanıtla
  • DUTTURU DUNYA: Iste sizin ulkuculugunuz bu ancak gucunuz kadina yeter yazik insanda biraz utanma olur erkeklik bumu lannnn 16 6 Yanıtla
  • Bir adam: Tc devleti mafya'ya taviz veren mafyacıların yönettiği bir ülke. Sedat peker'den korkan bir ülke diğer devletlere kafa tutacakmış peh peh peh. 20 2 Yanıtla
  • Kaan POYRAZ: Bu ineği adam etmek lazım yoksa birinin canı yanacak 21 0 Yanıtla
  • has amedli: ne bicim adalet varki bu serefsizin hakkindan gelmiyor bu iti diyarbakira gõndermek lazim burda icabina bakarlar 20 0 Yanıtla
  • QQQ: Çekmese ne olacaktı cezamı alacaktı. Bir kere yakalandığı gün emniyet merdivenlerinde gazetecilerin sorusuna karşılık yaşasın recep tayyip erdoğan diye bağırdıya işte o an zaten garantiledi serbest kalmayı tırroooo.... 18 2 Yanıtla
  • Neyse o: İdam gelmediği sürece bu itler meydanda böyle dolaşır 18 1 Yanıtla
  • tırı vırı : hapçı it 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti
    22:09 Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti

    Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan ve kentin sevilen yüzü olan Bahri Dinar, geçtiğimiz hafta bir ağabeyini daha toprağa vermişti. Ancak uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki ay içinde 2 kardeşini kaybeden ciğerci esnafı Bahri Dinar'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Kenan Çoban da Bahri Dinar'ı yakın dostu olarak tanımlayarak başsağlığı dileklerini iletti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement