Önüne Araç Çıkınca - Son Dakika
Güncel

Önüne Araç Çıkınca

Önüne Araç Çıkınca

Çorum Osmancık'ta önüne araç çıkan sürücü araca çarpmamak için yoldan çıkınca orta refüje çarptı.

16.10.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancık'ta önüne araç çıkan sürücü araca çarpmamak için yoldan çıkınca orta refüje çarparak başından yaralanırken aracında meydana gelen maddi hasar nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Kaza Osmancık ilçesi küçüksanayi kavşağında akşam saatlerinde meydana geldi. Murat Başar yönetimindeki 19 RD 546 plakalı otomobilin önüne aniden plakası alınamayan başka bir araç çıktı. O araca çarpmamak için yoldan çıkan Sürücü Murata Başar orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyli başından yaralan Murat Başar özel bir araçla Osmancık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine gelen ambulans boş geri dönerken kaza yapan araçta maddi hasar meydana geldi.

Çevredeki vatandaşlarise bu kavşakta çok kaza olduğunu belirtirlerken,Küçük Sanayi kavşağının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çektiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Önüne Araç Çıkınca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement