Genç Adam "İntihar Ediyorum" Diyerek Polisi Aradı - Son Dakika
Güncel

Genç Adam "İntihar Ediyorum" Diyerek Polisi Aradı

Genç Adam "İntihar Ediyorum" Diyerek Polisi Aradı

Burdur'da Mehmet E. isimli kişi polisi "İntihar ediyorum" diye aradıktan sonra elindeki av tüfeğiyle intihar etti.

06.08.2014 10:15  Güncelleme: 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 35 yaşındaki Mehmet E., "İntihar ediyorum" diye polisi aradıktan sonra elindeki av tüfeğinin tetiğine basarak intihar girişiminde bulundu.

SAĞ YANAĞI PARÇALANDI

Burdur'da sanayide kaportacılık yapan Mehmet E., dün akşam saatlerinde ruhsatlı av tüfeğini alarak Halk Plajı üzerindeki atış poligonuna çıktı. Bir süre burada vakit geçiren Mehmet E., daha sonra polisi arayarak intihar edeceğini söyledi. Av tüfeğini çenesine dayayarak tetiğe basan Mehmet E.'nin çenesinden giren saçmalar, sağ yanağını parçaladı.

TEDAVİYE ALINDI

112 Acil Servis ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet E.'nin, 45 gün önce eşinden boşandığı ve bu yüzden bunalıma girerek intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Mehmet E., Burdur Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedaviye alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Adam 'İntihar Ediyorum' Diyerek Polisi Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement