Ömerli'de Yerli Malı Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Ömerli'de Yerli Malı Haftası Kutlandı

Mardin'in Ömerli ilçesinde, GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinin hazırladığı kaynaşma gününde Yerli Malı Haftası kutlandı.

18.12.2014 21:59  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömerli'de, GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezinin hazırladığı kaynaşma gününde Yerli Malı Haftası kutlandı.

GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Ömerli Kaymakamı Erol Korkmaz, Yerli Malı Haftası dışında da okullar arasında böyle dayanışmaların olması gerektiğini bildirdi.

Korkmaz, "Öğrenciler bir birlerini daha iyi tanımaları kendi okulunu anlatması yaptığı faaliyetleri açısından belkide o öğrenci diğerini kıskanarak daha fazla çalışmasına sebep olabilir. Bu gibi dayanışmaların devamlı yapılmasından yanayım bunu başlatan Cheetos gelişim merkezi Müdiresi Songül Bilbaya çok teşekkür ederim. Ayriyeten bu kadar yemek hazırlayan öğrenci velileri ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynaşma Gününü Anasınıfı Öğretmeni Hatice Tatlıdede ile birlikte hazırlayan GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi Müdürü Songül Bilbay, bu tür etkinliklerle, öğrencilerin protokol üyelerini ve daire amirlerini yakından tanımaları amaçladıklarını söyledi.

Etkinliğe Ömerli İlçe Emniyet Müdürü Musa İlker Doğan, kurum müdürleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ömerli'de Yerli Malı Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement