''Bunların Memleketi Yönetecek Bir Vizyonu Var mı?'' - Son Dakika
Politika

''Bunların Memleketi Yönetecek Bir Vizyonu Var mı?''

\'\'Bunların Memleketi Yönetecek Bir Vizyonu Var mı?\'\'

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, "Ülkeyi yönetemeyip kaçanlar, 11 yıldır ülkeyi tek başına yöneten AKP'yi eleştirdiği zaman millet buna inanmaz." dedi.

19.03.2014 22:53  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Ülkeyi yönetemeyip kaçanlar, 11 yıldır ülkeyi tek başına iktidar olarak yöneten AK Parti'ye eleştiri getirdikleri zaman millet buna inanmaz" dedi.

Çelik, partisince Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katılarak partililere ve vatandaşlara hitap etti.

Yerel seçimlere kısa süre kaldığını ifade eden Çelik, bu kısa sürede yapılacak çalışmaların ilerideki 10 yılın geleceğini belirleyeceğini söyledi.

Türkiye'de son 11 yıldır yapılan hizmetlerin vatandaşların verdiği destek sayesinde olduğunu anlatan Çelik, "Bu projelerin, yatırımların bir kısmını AK Parti'den önce de düşünmüş olabilirler ama bir kısmını düşünemediler, bir kısmını da yapamadılar. Çünkü bir ülkede tek başına bir istikrar yoksa, belediyeler iktidarla uyumlu değilse o ülkede hiçbir şekilde hizmet verilmesi söz konusu olmaz" diye konuştu.

Çelik, geçmişte Türkiye'nin alın terinin, emeğinin çarçur edildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidara geldiğinde enflasyon yüze 30'du. Enflasyon devletin kötü yönetilmesinden dolayı devletin vatandaşı soymasıdır. Sizin alın terinizi, emeğinizi kötü yönetenler bu şekilde soyuyor. Çocuğunuz için, kendi rızkınız için ayırdığınız bir ekonomik krizle yok olup gidiyor. Hatırlayın, 11 yıl öncesinde, Türkiye'de çocuklara ders kitabı bulmak meseleydi. Ders kitabı bulunamıyordu. Niye? Doğru düzgün ders kitabı basılamıyordu. AK Parti iktidarı döneminde ders kitapları çocuklara ücretsiz verildi. Şimdi akıllı tabletler dağıtılıyor çocuklara, çocuklar akıllı tahtalarla donatılmış sınıflarda okuyor. Yollar, okullar, hastaneler, bunların hepsi siyasi istikrar sayesinde oldu."

- "Türkiye dünyada 81 ülkeye yardım ediyor"

Türkiye'nin sadece kendi sınırlarında hizmet üretmekte kalmadığına dikkati çeken Çelik, "Türkiye, dünyada 81 ülkeye yardım eden bir ülke konumuna gelmiştir. Bu siyasi istikrar sayesinde oluyor" dedi.

Çelik, muhalefet partilerinin yöneticilerinin AK Parti'nin gitmesini istediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Peki, 'AK Parti gitsin' dedikten sonra, bunların memleketi yönetecek bir vizyonu, bir gücü var mı? Geçmişte bu CHP, onun türevi olan partiler, MHP, bunlar iktidar oldu. Sizden yetki aldılar. Sizden aldıkları yetkiyi tam olarak kullanamadılar. Yarısında bırakıp kaçtılar. Ülkeyi yönetemediler, ülkeyi krizden krize sürüklediler. Ülkeyi yönetemeyip kaçanlar, 11 yıldır ülkeyi tek başına iktidar olarak yöneten AK Parti'ye eleştiri getirdikleri zaman millet buna inanmaz. Bunlar, rüyalarında iktidar olduklarını görseler korkudan bırakıp kaçarlar. Çünkü artık Türkiye'yi yönetmek arkana askeri darbeleri alarak, yargı vesayetini alarak mümkün değil. Türkiye'yi yönetmek için vatandaşa gideceksin, kendini anlatacaksın, vatandaşı ikna edeceksin ve vatandaşın sözünü dinleyeceksin. Bunlar iktidara gelinceye kadar sizin sözünüzü dinliyormuş gibi yaparlar, sizin sözünüze kulak veriyormuş gibi yaparlar ama geçmişte de gördük, iktidara geldikten sonra kulaklarını size tıkarlar, güç odaklarına, ekonomik çıkar gruplarına teslim olurlar."

Mitingde, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile Seyhan Belediye Başkanı ve AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan adayı Azim Öztürk de konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika ''Bunların Memleketi Yönetecek Bir Vizyonu Var mı?'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da Terör Propagandası Yapan 4 Şüpheli Yakalandı
    09:57 Aydın'da Terör Propagandası Yapan 4 Şüpheli Yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Didim, Efeler ve Germencik ilçelerinde terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında adli süreç devam etmektedir.

  • Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bisikletiyle Oy İstiyor
    09:57 Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bisikletiyle Oy İstiyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde 'makam aracım' dediği bisikletiyle kahve kahve dolaşıp oy isteyen bağımsız belediye başkan adayı seçileceği taktirde alacağı maaşı da üstün zekalı çocukların okuması için harcayacağını söyledi. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan da bağımsız başkan adayının seçim vaatlerini dinleyen kahvehanedekiler Harun Doğru'nun vaatlerini duyunca alkış yağmuruna tuttu.

  • AGD Kayseri Şubesi Gazze İftarı Düzenledi
    09:38 AGD Kayseri Şubesi Gazze İftarı Düzenledi

    Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından 'Gazze İftarı' düzenlendi. Programda hurma, çorba ve ekmek ile iftar yapıldı. AGD Kayseri Şube Başkanı Yusuf Şahin ve Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan da konuşma yaptı.

  • Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi
    09:36 Samsun'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 Bin 634 Personel Görevlendirildi

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 3 bin 118'i emniyet, bin 442'si jandarma ve 74'ü sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 4 bin 634 personelin görevlendirildiğini açıkladı. Seçim Güvenliği Toplantısı'nda seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü.

  • Manisa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    09:31 Manisa'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Toplantıya ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

  • Bitlis Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    09:31 Bitlis Hizan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İlçe Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçimlerin güvenli ve huzur içinde geçmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

  • Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı
    09:30 Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

    Diyarbakır'da hırsızlık ve gasp yapan bir çete, 'Piyon' operasyonu ile çökertildi. 9 şüpheli tutuklandı ve 18 yıl kesinleşen hapis cezası bulunan bir çete üyesi mutfak dolabında saklanırken yakalandı. Operasyonda ele geçirilen ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

  • Bayburt'ta Mahalli İdareler Seçimine 59 bin 563 seçmen katılacak
    09:13 Bayburt'ta Mahalli İdareler Seçimine 59 bin 563 seçmen katılacak

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala Türkiye'nin en az nüfuslu ili olan Bayburt'ta 303 sandıkta 59 bin 563 seçmen oy kullanacak. Bayburt Merkezde 231 sandıkta 47 bin 871 seçmen oy kullanırken, Demirözü ve Aydıntepe ilçelerinde toplam 11 bin 692 seçmen, 71 sandıkta oy atma işlemi gerçekleştirecek.

  • İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' operasyonlarında 70 FETÖ şüphelisi yakalandı
    09:08 İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' operasyonlarında 70 FETÖ şüphelisi yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde gerçekleştirilen 'Kıskaç-11' operasyonlarında 70 FETÖ şüphelisinin yakalandığını açıkladı. Operasyonların aziz milletin huzuru ve güvenliği için kararlılıkla devam edeceğini belirten Yerlikaya, şüphelilerin örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet gösterdiği, ByLock kullandığı ve hapis cezası ile arandığı bilgisini paylaştı.

  • Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonunda 6 Ruhsatsız Pompalı Tüfek Ele Geçirildi
    09:05 Gaziantep'te Kaçakçılık Operasyonunda 6 Ruhsatsız Pompalı Tüfek Ele Geçirildi

    Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 4 ikamete ve 2 işyerine yapılan baskınlarda 6 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyon sonucunda 4 şahıs gözaltına alındı.

  • 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 70 şüpheli yakalandı
    08:56 20 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 70 şüpheli yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir hafta içinde 20 ilde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında FETÖ'ye yönelik olarak 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda örgütün sözde 'Emniyet Mahrem Yapılanması' içerisinde faaliyet gösteren, 'ByLock' kullanıcısı olan, ankesörlü telefonlarla iletişim kuran, hücre evlerinde barınan ve hapis cezası ile aranan şüpheliler tespit edildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

  • İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' Operasyonlarında 70 FETÖ Şüphelisi Yakalandı
    08:48 İçişleri Bakanı: 'Kıskaç-11' Operasyonlarında 70 FETÖ Şüphelisi Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen 'Kıskaç-11' operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonların aziz milletin huzuru ve güvenliği için kararlılıkla devam edeceğini belirtti.


Advertisement