Ömer Asaf, Galatasaraylı Futbolcularla Görüşüp Maçlarını İzleyecek - Son Dakika
Güncel

Ömer Asaf, Galatasaraylı Futbolcularla Görüşüp Maçlarını İzleyecek

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kaldıktan sonra cesedi bulunan Mehmet Özcan'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyen 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf, Konya'da Galatasaraylı futbolcularla görüşüp maçlarını izleyecek.

10.12.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek'teki maden ocağında babasını kaybeden ve "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözüyle hafızalara kazınan Ömer Asaf,  Galatasaray'ın Konya'daki maçını izleyecek, sarı-kırmızılı futbolcularla görüşecek.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, dernek yöneticileriyle, Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kaldıktan sonra cesedi bulunan Mehmet Özcan'ın, 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ı ve ailesini ziyaret etti. Korkmaz ve beraberindekiler, Özcan ailesine başsağlığı diledi.

Korkmaz, yatağında Galatasaray futbol takımının posteri asılı olan Ömer Asaf'a, üzerinde üzerinde ismi yazalı 10 numaralı forma, top, bere ve kaşkol ve çeşitli hediyeler verdi.

Ömer Asaf ile top oynayan Başkan Korkmaz, hangi futbolcuyu daha çok sevdiğini sorduğu Ömer Asaf'tan "Sneijder" cevabını aldı. Korkmaz'ın "Seni Sneijder ile görüştürelim mi?" sorusuna ise Ömer Asaf, gülerek "evet" karşılığını verdi.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği yöneticileri daha sonra Ömer Asaf'ın dedesi Kadir Kızılca ile maden kazasında hayatını kaybeden Mehmet Özcan ve diğer madencilerin mezarlarını ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Torunu Ömer Asaf'ın maden kazasının yaşandığı ilk günlerde "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözüyle dikkatleri ve ilgiyi üzerinde topladığını belirten Mehmet Özcan'ın kayınpederi Kadir Kızılca, kendilerini Galatasaraylı taraftarların ziyaret ettiğini, kulüpten de hediyeler geldiğini ifade etti.

Galatasaray'ın TT Arena'da oynadığı Akhisar Belediyespor maçında sarı-kırmızılı taraftarların tribünlere astığı "Baban gelemese de Galatasaray ve biz yanındayız Ömer Asaf" yazılı pankartın kendilerini mutlu ettiğini belirten Kızılca "Çok elim bir hadise yaşadık. Ancak önce kadere iman edişimiz, ardından da bizi teselli eden unsurlar sayesinde ayakta kalmayı başardık. Acılar paylaşıldıkça azalıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz ise Ermenek'te yaşanan olayın kendilerini derinden yaraladığı söyledi.

"Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın. Bu ilk değil ama inşallah son olsun. Ömer Asaf gibi kardeşlerimizin boynu bükük kalmasın" diyen Korkmaz, dernek olarak her zaman Ömer Asaf'ın yanında olacaklarını belirtti.

Cumartesi günü Konya'da oynanacak Torku Konyaspor-Galatasaray maçına aileyi davet eden Başkan Korkmaz, "Kulüp yönetimimiz bize bu konuda büyük destek verdi. Cumartesi günü Ömer Asaf ile ablası ve ağabeyini çok sevdikleri Galatasaraylı futbolcularla buluşturacağız. Akşam da hep birlikte maça gideceğiz" dedi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ömer Asaf, Galatasaraylı Futbolcularla Görüşüp Maçlarını İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    17:49 ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, eğitim, sertifika programları, öğretim, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esaslarını kapsamaktadır. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, TÜZDEV Genel Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ile birlikte protokolü imzaladı. Altun, üstün zekalı ve dahi çocukların eğitimine dikkat çekerek, bu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

  • Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti
    17:49 Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti

    Muş Valisi Avni Çakır, Üçevler grup köy yolunda çalışma yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Kar kalınlığının yer yer 7 metreyi bulduğu bölgede, İl Özel İdaresi ekipleri yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Vali Çakır, ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve iş makinesi operatörlerine kolaylıklar diledi. Çakır, Muş'ta 368 köy ve 217 mezra bulunduğunu belirterek, kar yağışının azalmasına rağmen ekiplerin üstün çalışmasıyla vatandaşlara mağduriyet yaşatılmadığını ifade etti.

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.


Advertisement