Ölüme Gülerek Giden Brugge Taraftarına Çarşı'dan Sürpriz Pankart - Son Dakika
Spor

Ölüme Gülerek Giden Brugge Taraftarına Çarşı'dan Sürpriz Pankart

Beşiktaş taraftarı, ötenazi ile hayatına son verilen Brugge taraftarını unutmadı ve Lorenzo Schoonbaert için 'başınız sağolsun' mesajının yer aldığı pankart hazırladı.

06.03.2015 13:51  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın 12 Mart'ta Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi maçı oynayacağı Jan Breydel Stadı, geçtiğimiz hafta inanılmaz duygu dolu bir olaya sahne olmuştu.

TAKIMINI SON KEZ İZLEMEK İÇİN ÖTENAZİ KARARINI ERTELEMİŞTİ

Tedavisi mümkün olmayan bir hastalığa yakalanan ve ötenazi kararı alan Loren Schoonbaert (41) adlı Club Brugge taraftarı, takımının maçını son kez izlemek ve stadın havasını soluyabilmek için ötenaziyi erteleyip, Club Brugge-Mouscron Peruwelz karşılaşmasında sahaya çıkmıştı.

ZEHİRLİ İĞNEYLE UYUTULDU

7 yaşındaki kızı Dina ile birlikte sahaya çıkan ve 20 bin taraftarın gözyaşlarıyla uğurladığı Lorenzo Schoonbaert, ertesi gün zehirli iğneyle uyutuldu. Bu inanılmaz trajediye Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı da sessiz kalmadı.

ÇARŞI'DAN SÜRPRİZ PANKART

Skorer'in haberine göre, Çarşı Grubu üyeleri, Lorenzo Schoonbaert için özel bir pankart hazırladı.Club Brugge taraftarlarına 'başınız sağolsun' mesajının yer aldığı pankart Belçika'da büyük yankı yarattı. Konu ile ilgili haberlere geniş yer veren Belçika basını, "Beşiktaş taraftarından güzel hareket yorumunu yaptı.

"BU VEDAYI BEKLEMİYORDUM" DEMİŞTİ

Son 20 yıl içinde 37 ameliyat geçiren ve doktorların "Artık yaşayamaz" dediği Lorenzo, kendisini 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' pankartlarıyla karşılayan taraftarları görünce, "Bu kadar dokunaklı bir veda beklemiyordum" demişti.

YAŞAMINA SON VERDİ

Maçtan 1 gece sonra ailesi Facebook'tan bir açıklama yaparak, Lorenzo'nun yaşamına, ötenazi kliniğinde zehirli iğne ile son verildiğini duyurdu. Açıklamanın sonunda, Lorenzo'nun bütün Brugge taraftarlarına şükranlarını sunduğu belirtilirken "Herkese çok teşekkür ederim. ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" şeklindeki mesajına da yer verildi.

KUTLAMAYI CENNETTE YAPACAK

Maçı kızıyla birlikte izleyen ve takımının 3-0 galip gelmesiyle belki de son arzusuna kavuşan Lorenzo, gözünde yaşlarla, "Son hayalim de gerçek oldu. Artık huzur içinde ölebilirim. Kutlamayı cennetten yapacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Ölüme Gülerek Giden Brugge Taraftarına Çarşı\'dan Sürpriz Pankart
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ölüme Gülerek Giden Brugge Taraftarına Çarşı'dan Sürpriz Pankart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Süleyman: Bi kafir cehennemi boylamış... Gezici vatan haini çarşı taraftar gurubunada bu yakışırdı zaten.. 3 36 Yanıtla
  • atletico mardin: nerde fuzili işler var ordalar ne oldu pankart açtında şovmen ergenler ülkeye bi faydanız yok 4 13 Yanıtla
  • Beşiktaş: Çarşı canın cehenneme. 2 13 Yanıtla
  • Ertan: Ulan nasıl insansınız, yanındaki küçücük yavrunun,bir gün sonra öleceğini bildiği babasıyla olan fotoğrafını da mı görmüyosunuz, nasıl bir yürek taşıyosunuz, ölümün gavuru müslümanı var mı, babasızlığın gavuru Türkü Kürdü Ermenisi var mı, Allah bildiği gibi yapsın yüreksizler 14 1 Yanıtla
  • bill68: Ne büyük acılar çekiyordu kimbilir, Allah rahmet eylesin. . . 13 1 Yanıtla
  • Çarşı: Yobazlık babadan oğula geçiyor galiba..1500 yıldır ha bire türüyorsunuz..Allah daha büyük acıları size çektirsin de ötenazi yaptıracak devlet bulamayın.. 8 4 Yanıtla
  • Cem: Ya sizler ne kadar yobaz insanlarsınız. . Lanet olsun hepinize. . Sizinle aynı havayı teneffüs ettiğim için tiksiniyorum. . 10 2 Yanıtla
  • öyle biri: iyiki BEŞİKTAŞLIYIM Tüylerim diken diken oldu ak 10 2 Yanıtla
  • Hasanov: Tüylerim dıken diken oldu:(( 10 0 Yanıtla
  • şahin: emin olun bu olumsuz yorum yapanlar işidten farkınız yok 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement