Ölmüş Babasının Hayaletiyle Yarıştı, Bilerek Kaybetti! - Son Dakika
Teknoloji

Ölmüş Babasının Hayaletiyle Yarıştı, Bilerek Kaybetti!

Ölmüş Babasının Hayaletiyle Yarıştı, Bilerek Kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde internet dünyası bu ilginç yarış hikayesiyle sarsıldı.

25.07.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Geçtiğimiz günlerde video oyun tarihinin en ilginç hikayelerinden birisi ortaya çıktı. Aynı zamanda en dokunaklı hikayelerinden birisi de. 00WARTHERAPY00 kullanıcı ismine sahip bir Youtube kullanıcısı geçtiğimiz gün babasının hayaletiyle olan Xbox RalliSport Challenge oyundaki ilginç hikayesini tüm dünya ile paylaştı.


Gencin anlattığına göre, babası 2001 yılında kendisi 4 yaşındayken bir Xbox getirmiş. Bu dönemde Xbox ile çok eğlenceli vakitler geçirdiğini anlatan genç, bu durumun ise babasının kendisi 6 yaşındayken ölmesiyle son bulduğunu söylüyor. Genç sonraki 10 sene boyunca konsola dokunamamış bile. Sonrasında eskiden babasıyla sık sık oynadıkları Rally Sports Challenge oyunu aklına gelmiş ve konsolu açmış.


Sonrasında oyunda babasının hayaletiyle yarışmaya başlamış. Oyunun kayıtları hala duruyormuş ve oyundaki birçok rekor babasına aitmiş. Mesela en hızlı tur rekoru gibi. Bir süre babasının hayaletini geçmeye çalışmış. Bunun için çok uğraştığını söylüyor. Sonunda da babasının hayaletini oyunda geçme fırsatı eline gelmiş. Ancak sonrasında babasının kaydı silinmesin diye bitiş çizgisinin önünde durmuş.


00WARTHERAPY00 kullanıcısının anlattığı hikaye burada son bulmuş ancak bu yazı son günlerin internette en çok paylaşılan yazılarından birisi oldu bile. Peki bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ölmüş Babasının Hayaletiyle Yarıştı, Bilerek Kaybetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement