Öldürülen Mehtap Ay'ın Üvey Babasından İlginç Açıklama - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Mehtap Ay'ın Üvey Babasından İlginç Açıklama

Öldürülen Mehtap Ay\'ın Üvey Babasından İlginç Açıklama

Sultangazi'de eşi tarafından öldürülen Mehtap Ay'ın üvey babası, "Her koca şiddet uygular, ben de eşime dahi uyguluyorum. Ama bu kadar silahla yaralamak gibi değil" dedi.

14.07.2014 13:42  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de eşi tarafından vurularak öldürülen Mehtap Ay'ın üvey babası Oğuz Mecit ilginç açıklamalarda bulundu. Her kocanın eşine şiddet uygulayabileceğini belirten Mecit, "Her koca uygular, ben de eşime dahi uyguluyorum. Ama bu kadar silahla yaralamak gibi değil" dedi.

Sultangazi 75'inci yıl Mahallesi'nde tartıştığı eşi tarafından silahla öldürülen Mehtap Ay'ın cenazesi inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Mehtap Ay'ın yakınları cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişlerini sürdürdü.

"HERHANGİ BİR NAMUS MESELESİ YOKTU"

Cinayetle ilgili konuşan Mehtap Ay'ın üvey babası Oğuz Mecit, çiftin zaman zaman kavga ettiklerini belirterek, "Olayı sabahleyin televizyondan annesi görmüştü. Annesinin ikinci eşiyim ben. Biz sürekli birbirimizle irtibat halindeydik. Dertleri oldukları zaman beni ararlardı. Herhangi bir namus meselesi yoktu. Bazen kavga oluyordu yani, bu kavga her karı koca arasında olur, her evlilikte olur. Ama bu boyutlara geleceğini bilemezsin" diye konuştu.

"HER KOCA EŞİNE ŞİDDET UYGULAR BEN DE UYGULUYORUM"

Kendisinin de eşine şiddet uyguladığı yönünde ilginç açıklamalarda bulunan Oğuz Mecit, şunları söyledi: "Ben böyle birşey sezseydim önlemini alırdım. Birkaç sefer şiddet uygulamış, her koca uygular ben de eşime dahi uyguluyorum. Ama bu kadar silahla yaralamak gibi değil. Biraz ekonomik sıkıntıları vardı. Faruk gece garsonluk yapıyordu. Kavga ettiklerinde bir kez yanlarına gittim. Şehir dışına gittikleri zaman Mehtap şikayet ediyordu, beni İstanbul'a geri götürün diyordu. Faruk çok iyi bir insandı nasıl karısına böyle bir şey yapmış ben hala anlam veremiyorum."


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Mehtap Ay'ın Üvey Babasından İlginç Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • PROFETEROL: Memleketine bak ne bekliyorsunuzki bunlardan...kurden raus 18 9 Yanıtla
  • EYLÜL: ADAMIN TİPİNDE MEYMELET YOK.YOLDA GÖRSEM YOLUMU DEĞİŞTİRİRİM O DERECE. 2 2 Yanıtla

Advertisement