Öldürülen Kızına "Beni Bırakıp Gitme Annem, Gitme" Diye Seslendi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Kızına "Beni Bırakıp Gitme Annem, Gitme" Diye Seslendi

Öldürülen Kızına "Beni Bırakıp Gitme Annem, Gitme" Diye Seslendi

Antalya'da birlikte yaşadığı adam tarafından öldürülen Deniz Aktaş İstanbul'da toprağa verildi. Aktaş'ın annesi "Beni bırakıp gitme annem, gitme" diyerek gözyaşı döktü.

05.03.2015 14:40  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Konyaaltı'nda iki yıldır birlikte yaşadığı 40 yaşındaki Lokman Barış Çelik tarafından silahla vurularak öldürülen 20 yaşındaki Deniz Aktaş, İstanbul'da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede genç kızın ailesi ve yakınları fenalık geçirdi. Acılı anne Figen Yetişkin, tören sonunda cenaze aracına konulan kızının naaşının ardından, "Beni bırakıp gitme annem! Gitme..." diye seslendi.

YAKINLARI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Antalya'dan İstanbul'a getirilen Deniz Aktaş için öğle vakti Sultangazi Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Deniz Aktaş'ın dedesi Salih, babası Mehmet, kardeşleri Umut ve Ayşe Aktaş, annesi Figen Yetişkin, akrabaları ve yakınları katıldı. Namaz öncesinde yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen 12 yıl önce ayrılan baba Mehmet Aktaş ile anne Figen Yetişkin'in de aralarında bulunduğu aile fertleri avluda taziyeleri kabul etti. Acılı aile kızlarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Bu sırada fenalaşan anne Figen Aktaş ile kısa süreli baygınlık geçiren hala Gülten Yıldırım'a sağlık ekipleri müdahale etti.

KIZININ ARDINDAN "GİTME ANNEM.. GİTME" DİYE SESLENDİ

Helallik alınmasının ardından Deniz Aktaş için öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Genç kız, gözyaşları arasında Habibler Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada acılı anne Figen Yetişkin, tören sonunda cenaze aracına konulan kızının naaşının ardından, "Beni bırakıp gitme annem, gitme" diye seslendi. Küçük kız kardeşi Ayşe Aktaş da ablasının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

DEDE: "POLİSİN BURADA İHMALİ VAR"

Öte yandan tören öncesinde basın mensuplarına konuşan dede Salih Aktaş, torunun öldürülmesinde polisin ihmali olduğunu öne sürdü. Aktaş, şunları söyledi:

"olayla ilgili olarak "Bildiğimiz kadarıyla dini nikah vardı resmi nikah yapmamışlardı. Birkaç kez tartışmaları oluyordu. Barışıyorlardı sonra tekrar ayrılıyorlardı. Olayın olduğu gece sabaha karşı 04.00 sıralarında yine tartışıyorlarmış. Kızımız komşulardan yardım istiyor 'bu adamdan kurtarın beni' diye... Polis eve geliyor ancak kapının arkasında müdahale etmeden bekliyor. Annesi ve kardeşleriyle birlikte Antalya'da oturuyorlardı. Bu kız, bir saat, bir buçuk saat yardım bekliyor. Özel harekattan yardım isteniyor. Ancak onlar gelene kadar adam silahını çekip öldürüyor. Polis isteseydi bunu önlerdi, kurtarırdı. Polisin burada ihmali var. Polis, bir buçuk saat beklemeseydi bu olay olmazdı. Polis neyi bekliyor? Bu kız senden yardım bekliyor. Geliyorsun o zaman kapının arkasında niye bekliyorsun? Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin. Başkalarının da canı yanmasın."


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Kızına 'Beni Bırakıp Gitme Annem, Gitme' Diye Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Buppo: 20 yaşındaki kızı 40 yaşındaki adamın eline bırakırken düşünecektin valide hanım. 6 2 Yanıtla
  • hasan doğan: acı olan ne biliyormusunuz kapıda polisler varken ve kız kurtarın diye feryat figan ederken hiç bir şey yapılamamış olması yada çok geç kalınmış olmasıdır gerisi boş 7 1 Yanıtla
  • hacı sakir: Dede doğru söylemiş 4 2 Yanıtla
  • a,ççççç: nura katılıyorum yazık kızın yaşı kaça adamın yaşı kaç kınamıyorum ama nasıl izin verdiniz kızın bu kişi ile olmasına sonuç baştan belliymiş yani 5 0 Yanıtla
  • yeterrr: Ah be çocuklar yapmayın biraz büyüklerinizi dinleyin tecrübelerine hürmet edin bak neticeye intihar eecekmiş kızı vaz geçirmiş lan kazık senin kızın varsa onunda anası babası yok mu gençlere umarım ders olur 4 0 Yanıtla
  • Belirsiz: Bir insan ölmesi cok kötü ama kusura bakmayın hanımlar gerçek adamları seçmeyip bu saçma sapan iğrenç tiplerle olursanız böle olur işte ... Aklınızı başınıza alın 2 1 Yanıtla
  • yavuz: Asiler kiziniza sahip çıkmayın nikahsız 40 yasindaki adama teslim edin ondan sonra polis suçlu zirto seni kesin paraya vermistirsiniz kızınızı şimdi boşuna zirlamayin 3 0 Yanıtla
  • Ihsan: Aynen öyle 1 0 Yanıtla
  • kardelen: Kız sevgisiz büyümüş sevgi arayişı 0 0 Yanıtla
  • edep:: nasıl iş yaa beraber yaşadığı adammış . . . 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. Olay sonucunda yaralanan sürücü, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep Ticaret Odası, depremzede çocuklar için kutlama programı düzenledi
    11:07 Gaziantep Ticaret Odası, depremzede çocuklar için kutlama programı düzenledi

    Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Sosyal ve Toplumsal Faaliyet Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki depremzede çocuklar için kutlama programı düzenledi.

  • Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2024 yılı bitkisel üretim istatistikleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi
    11:06 Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2024 yılı bitkisel üretim istatistikleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi

    Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2024 yılı bitkisel üretim istatistiklerinin toplanması ve tarımsal envanterin oluşturulması amacıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, ilin tarım ürünlerinin ekiliş ve verim tahmin çalışmaları hakkında bilgi verildi ve veri girişlerinin belirlenen usul ve esaslara göre yapılması planlandı.

  • Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
    11:04 Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir tarlada yakılan meyve dallarından sıçrayan ateş sonucu çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı. Gölpazarı Kaymakamlığı, yangınların ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirterek vatandaşlara ateş yakmama konusunda uyarıda bulundu.

  • Uğur Gülen Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığına yeniden seçildi
    11:04 Uğur Gülen Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığına yeniden seçildi

    Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanlığına Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen yeniden seçildi. Gülen, sektörün sürdürülebilirliğini sağlamak ve sigortalılık oranlarını artırmak için çalışacaklarını belirtti. Sigorta sektöründe yaşanan zorluklara rağmen prim üretimi 2023'te 483 milyar liraya ulaştı ve sektörün aktif büyüklüğü 1,4 trilyon lirayı aştı. Gülen, 2024 beklentileri arasında 740 milyar lira civarında prim üretimi ve 1,3 trilyon liraya yakın bir fon büyüklüğü hedeflediklerini ifade etti.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.

  • Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi DG Art Gallery & Projects'de açıldı
    11:03 Ressam Orhan Umut'un 'Gece Görüşü' sergisi DG Art Gallery & Projects'de açıldı

    Küratörlüğünü Zeynep Öztürk'ün üstlendiği ressam Orhan Umut'un 50 eserinden oluşan 'Gece Görüşü' sergisi, DG Art Gallery & Projects'de ziyaretçilere açıldı. Serginin adı, gece temalı resimlerden esinlenilerek konuldu. Sergi, 11 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.


Advertisement