Olcay Şahan: O Sene, Bu Sene - Son Dakika
Spor

Olcay Şahan: O Sene, Bu Sene

Olcay Şahan, Beşiktaş'ta herkesin şampiyonluk hedefine kilitlendiğini vurguladı.

06.05.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisinin de çifte kutlama yapmak için düğününü sezon sonuna ertelediğini belirten siyah-beyazlı futbolcu, "Ligi zirvede bitirmek bizim için dönüm noktası" diye konuştu.

Nişanlısı Lütfiye Koçyiğit'le 7 Nisan tarihinde nikahlanan Olcay Şahan, düğün için sezon sonunu bekliyor. Şampiyonluk için düğününü yaza ertelediğini dile getiren Olcay, "Lig sona erdiğinde çifte kutlama yapmak istiyorum" ifadesini kullandı. Takım arkadaşlarının her şeyi bir kenara bırakarak şampiyonluk hedefine kilitlendiğini belirten Olcay Şahan, "Kadrodaki herkes, 'bu yıl o yıl' diyor. Hepimiz mutlu sona canı gönülden inanıyoruz" diye konuştu.

"HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK"

Olcay Şahan şöyle devam etti: "Şampiyonluk, Devler Ligi, yeni stat Beşiktaş için dönüm noktası. Bu yıl ligi zirvede bitirirsek, önümüz açılır. Takımdaki arkadaşlık çok iyi. Malzemeci abimiz Süreyya'dan Demba Ba'ya kadar herkes kenetlenmiş ve inanmış durumda. Hepimiz yaşadığımız sıkıntıların ve verdiğimiz emeklerin taşlandırılmasını istiyoruz. Kora kor bir yarış var ve hata yapma lüksümüz yok."

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Olcay Şahan: O Sene, Bu Sene - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement