Olay Yerindeki Muhabir Diyarbakır'daki Saldırı Anını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Olay Yerindeki Muhabir Diyarbakır'daki Saldırı Anını Anlattı

Tahir Elçi'nin öldürüldüğü çatışma sırasında bölgede olan DHA muhabiri, olay anını anlattı: Ortalık cehenneme döndü, mermiler kafamızın üzerinde uçuşuyordu.

28.11.2015 17:24  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ve bir polisin hayatını kaybettiği saldırının ardından olayı anlatan DHA muhabiri Ramazan Balık olay yerinde yaşadıklarını anlattı. Polislerden dayak yediğini söyledi.

SİVİL POLİSLER DE NE OLDUĞUNU ANLAMADI

DHA muhabiri Ramazan Yavuz yaşananları CNN Türk'e anlatarak, "Yukarı kısımdan silah sesleri geldi. Silah sesi gelir gelmez, avukatlar ve gazeteciler kendimizi yere attık. Bu sırada yukarıdan bir kişi elinde tabancayla aşağıya doğru koşuyordu. Sivil polisler önce ne olduğunun farkına varmadı" dedi.


"ORTALIK CEHENNEME DÖNDÜ"

Ramazan Yavuz, "Ortalık cehenneme döndü, 1 metre karelik alanda 20 tane gazeteci üst üste binmişti. Duvarın dibine çöktük. Mermiler kafamızın üzerinde uçuşuyordu. Seken boş kovanlar kafamıza düşüyordu." dedi.

"POLİSLER BİZİ DÖVMEYE BAŞLADI"

Yavuz, olay yerinden çıktıktan sonra polis saldırısına uğradıklarını ifade ederek, "Polis panzeri geldikten sonra yerde sürünerek ana caddeye çıkabildik. Ana caddeye çıktıktan sonra da silahlı şahıslara operasyona gelen polisler bu sefer dipçiklerle bizi dövmeye başladılar" diye konuştu.

TAHİR ELÇİ, HAYATINI KAYBETTİ

Diyarbakır'daki tarihi Dört Ayaklı Minare'nin çatışmalarda zarar görmesi nedeniyle bir basın açıklaması yapan Tahir Elçi, bu sırada başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.






























Olay Yerindeki Muhabir Diyarbakır\'daki Saldırı Anını Anlattı

Son Dakika Güncel Olay Yerindeki Muhabir Diyarbakır'daki Saldırı Anını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ramazan Çelik D Bakır: Büyük bir kayıp her kim yapmışsa lanetliyorum ölenlere allahtan rahmet diliyorum 14 5 Yanıtla
  • cCc ALP_ER cCc : CNN MUHABİRİ NE BEKLERSİNİZ 9 3 Yanıtla
  • kasap: Neyin kafasiniyaşiyorsunuz eşek misiniz mi oyunu Türk kürt yok ihanet ve oyun var 9 0 Yanıtla
  • akkurt: Doğan Hain Ajansı adı üstünde. 8 1 Yanıtla
  • adalet: devlet yıne yaptı yapacagını pkk yapmadıgı kesın ya ısıt ya devlet 2 3 Yanıtla
  • amedli baba: savaş olsak kaçacak yer ararsınız ama klawyeye gelince errkek oluyorlar yaw 2 1 Yanıtla
  • tax: Hatta bir yabanci bile Tc ye ayak basar basmaz devletin korumasi altina alinmasi lazim ayrimcilik yapmayin bos konusanlarin tuzu kuru nasil olsa. 1 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement