Okulun Çehresini Değiştirdi - Son Dakika
Yerel

Okulun Çehresini Değiştirdi

Okulun Çehresini Değiştirdi

Diyarbakır Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği başkanlığını görevini yürüten Hamdullah Ay, okulun çehresini değiştirdi.

09.11.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okula dışarıdan ödenek geldiğini ancak ilgilenen olmadığı için ödeneklerin geri gittiğini belirten Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği başkanlığını yürüten Hamdullah Ay "Haftada 2 gün cumartesi Pazar öğrencilerimize kurs veriliyor devletimiz tarafından 600 kişiye ücretsiz kurs verilmektedir İşkur'dan 7 personel vermişler sağolsunlar sayın valimiz Hüseyin Aksoy çok iyi bir insan" diye konuştu.

Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı olması için tanıdıklarından baskı aldığını ve çevresinden de teklifler geldiğini belirten ve bu nedenle Başkanlığı aldığını 4 yıldır başkanlığı başarılı bir şekilde yürüten Hamdullah Ay şöyle dedi:

"Yaklaşık 4 yıldan buyana okulun aile birliği başkanlığı yapmam için tanıdıklarımızdan yani daha doğrusu çevremizden teklifler geliyor. Kabul ettik ve hizmete başladık. Esnafım boş vakitlerimi okulda geçiriyorum, çok büyük bir sevaptır. Bu görev benim için kutsal bir görevdir. Her şeyi devletten beklememiz gerekiyor el birliği ile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü eğitim öğretim çok önemlidir gönüllü hizmet ediyorum herhangi bir ücret almıyorum kendi cebimden harcamalarım oluyor hiç de önemli değil kızım şuan burada okuyor sağ olsunlar geçen hafta okul tarafından yaptığım hizmetlerden dolayı müdür bey plaket verdi benim için çok anlam taşıyor verilen plaket elimizden gelene kadar okulumuzun ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz, bu bir gönül işidir herkese kısmet olmaz bizlere kısmet olduğu için bu güzel hizmeti yapıyoruz, okulumuzun çok sorunları vardı yeni okul müdürümüz sayın Tahsin Çalışkan bey yaklaşık 2 aydır göreve geldi göreve gelir gelmez çok güzel hizmetler yaptı okulumuzun çok ihtiyaçları vardı sorunlar yumağı haline gelmişti gidermeye çalıştı halende hizmetlerine devam ediyor, çok memnunuz müdür beyden ve okul müdürü yardımcıları öğretmenleri personelleri ile çok güzel bir uyum içerisinde çalışıyoruz herkes burada birbirine karşı çok saygılıdırlar" diye konuştu.

Okulun hala birçok eksiği ve ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekleyen Diyarbakır Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Hamdullah Ay, "Okulumuzun bir çok ihtiyaçları var kapılarımız sağlam değil değişmesi gerekiyor lavabolarımız akıyor wc lerde sıkıntı var okulumuzun arka bahçesi yağmur yağdığı zaman yağmur suyu okulumuzun içerisine geliyor göl oluyor okulumuzun asfalta ihtiyacı var büyükşehir ve karayollarına dilekçe yazdık asfaltlanması için yetkililerde destek bekliyoruz. Dışarıda Okulun duvarlarına siyasi yazılar yazıyorlar bunlar hiç de hoş olmayan yazılardır okulumuzu temiz tutmalıyız anneler babalar çocuklarına sahip çıksınlar" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Okulun Çehresini Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement