Okullar Arası Badminton İl Birinciliği Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Okullar Arası Badminton İl Birinciliği Yarışması Düzenlendi

Okullar Arası Badminton İl Birinciliği Yarışması Düzenlendi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlenen “Badminton İl Birinciliği Yarışması” sona erdi.

18.04.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlenen "Badminton İl Birinciliği Yarışması" sona erdi.

2014-2015 yılı okul sporları küçük erkekler ve küçük kızlar badminton il birinciliği yarışmasına 8 okuldan 32 sporcu katıldı. Arena Spor Tesislerinde yapılan müsabakalarda küçük kızlar da Hacı Salih Şen İlköğretim Okulu birinci, Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu ikinci, TOBB İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Küçük erkekler kategorisinde ise 23 Nisan İlköğretim Okulu birinci, TOBB İlköğretim Okulu ikinci, Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu üçüncülük elde ederek şampiyon oldular. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda şampiyon olan takımlara Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan ödül töreninde, İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi. Genç erkekler ve genç kızlarda birinci olan takımların ileriki bir tarihte il dışında yapılacak olan grup müsabakalarda Hakkari'yi temsil edecekleri belirtildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullar Arası Badminton İl Birinciliği Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement