Okulda Tacize Skandal Çözüm! - Son Dakika
Güncel

Okulda Tacize Skandal Çözüm!

Okulda Tacize Skandal Çözüm!

Esenyurt'ta bir okulda yaşanan taciz olayını ortaya çıkartan öğretmen, okul müdürü tarafından tokatlandı. Mağdur çocuk ise başka okula gönderildi.

21.11.2014 08:25  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta bir ilköğretim okulunda yaşanan skandal akıllara durgunluk verdi. İki sınıf arkadaşı tarafından tacize uğrayan 10 yaşındaki öğrenci başka okula gönderildi. Taciz yapan çocuklar ise adeta ödüllendirilerek başka sınıflara gönderildi.

MÜDÜR, TACİZİ ORTAYA ÇIKARAN ÖĞRETMENİ TOKATLADI

Skandal bununla bitmedi. Okul müdürü, tacizi ortaya çıkaran öğretmene tokat attı. Tacizi gerçekleştiren öğrencilerin geçtiğimiz yıl da engelli bir çocuğu taciz ettikleri ancak bu olayın da okul müdürü tarafından sümen altı edildiği iddia edildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TACİZİ DOĞRULADI

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü tacizi doğruladı. Dal, 'Olay maalesef doğru. Biz gerekeni yaptık. Okul müdürü görevden alınacak. Çocukların durumuyla rehber öğretmenimiz ilgileniyor.' diye konuştu.

TACİZCİLER OKULDA KALDI

Gelişmelerden ailelerin haberdar edilmesi üzerine olayın örtbas edilmesi yönünde ailelere baskı yapıldığı ileri sürülürken, çocukların afişe olmaması için ailelerin buna razı olduğu, Yusuf Akdaş İlkokulu yetkililerinin de bu yönde karar aldığı öğrenildi. (Kaynak: Akşam)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Okulda Tacize Skandal Çözüm! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • a a: Müdürlere hiç problemle gitmeyeceksin. Sorun çıkartmayacaksın. Bu tarz olayları görmezden geleceksin. Aman okulun adı böyle olaylarla anılmasın. Müdürler, yönetim konusunda eğitim almış uzman kişilerden seçilmeli;sınıftan kaçmak için müdür olmak isteyenlerden değil!!! 23 1 Yanıtla
  • kaportaci murat: Müdürün kesin akli dengesi bozuk yada kafatasında beyin yok 8 0 Yanıtla
  • sehsuvar: Seni oraya mudur diye atayan sistemi. Belliki bi sikintisi var mudurun. Attigi tokat isledigi sucun ifsa olacagi endisesi ile bir anlik panikle atilmistir. Bu isin icini acin neler vardir neler 8 0 Yanıtla
  • bgm...: Bu ne şiş yansın ne kebap ben gemimi yürütiuim zihniyetinin sonucudur! Bunun bir ilerisi manyaklardan biri gelip silahla okulu basmalı birşy olması için! Pısırık yönetim! Para için susan öğretmenler 4 3 Yanıtla
  • ey: hergün işe giderken okula giden üniformalı kızları görüyorum. giydikleri etek okulda giyilebilecek bir uzunluğa sahip değil. erkek velileri erkek çocuklarına ne kadar da terbiye ve ahlak öğretselerde aynı hassasiyeti kız velilerininde göstermesi gerekiyor. 7 0 Yanıtla
  • sarraf: #Dünyaçocuklargünükutluolsun 5 0 Yanıtla
  • Bolu'da su kanalına düşen otomobilde 3 kişi yaralandı
    16:50 Bolu'da su kanalına düşen otomobilde 3 kişi yaralandı

    Bolu'nun Mengen ilçesinde meydana gelen kazada, su kanalına düşen otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

  • Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü
    16:49 Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü

    Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide çıkan anız yangını, Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

  • Samsun'da Turizm Haftası'nda Atatürk Resimleri Sergisi
    16:49 Samsun'da Turizm Haftası'nda Atatürk Resimleri Sergisi

    Samsun'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Atatürk Resimleri Sergisi'nde, Atatürk'ün hayatına dair 68 fotoğraf yer alıyor. Sergi, Atatürk Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi'nde 23 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı
    16:48 Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı

    Araç İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir kişinin yaralanması ve gasbedilmesi olayıyla ilgili çalışma başlattı. Yakalanan şüpheli Y.G, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten yaralama ve gasp' suçundan tutuklandı.

  • Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti
    16:46 Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

    Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin ziyaretinde demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin önemine dikkat çekti.

  • Antalya'da Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Hızlandırma Programı ile 35 Genç Girişimci Yetiştirildi
    16:45 Antalya'da Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Hızlandırma Programı ile 35 Genç Girişimci Yetiştirildi

    Antalya'da Teknokent ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Hızlandırma Programı projesi kapsamında bir yıl süren eğitimle 35 genç girişimci yetiştirildi. Programda genç girişimcilerin çalışmalarının sunumu yapıldı. Etkinliğe, üniversite rektörü, teknokent genel müdürü, kalkınma ajansı genel sekreteri, KOSGEB il müdürü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Yapılan program sayesinde girişimciler güncel bilgiye, nitelikli eğitim ve mentorluk hizmetlerine erişim sağladı ve iş ağlarına katılım sağladı. Yapay zeka ve oyun teknolojileri alanında farkındalık oluşturma ve bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra hızlandırma programı kapsamında uzman eğitmenler ve mentorlerle çalışmalar gerçekleştirildi.

  • Samsun'da Anadolu Mozaiği Temalı Defile
    16:44 Samsun'da Anadolu Mozaiği Temalı Defile

    Turizm Haftası kapsamında Samsun'da düzenlenen defilede, Anadolu'nun yöresel giysilerinden oluşan 46 kostüm sergilendi. Samsun Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Arzu Yıldırım, defilenin amacının Turizm Haftası'nı kutlamak ve eski değerleri hatırlatmak olduğunu belirtti. Defilede Türkiye'nin yanı sıra Osmanlı coğrafyasından da kostümler yer aldı.

  • İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti
    16:44 İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan bir kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki genç, hastanede hayatını kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansırken, anne uyuşturucunun olayın sebebi olduğunu belirterek suçluların en ağır cezayı almasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • AK Parti Eskişehir Milletvekili ve İl Başkanı Han Belediye Başkanı Belceli'yi ziyaret etti
    16:43 AK Parti Eskişehir Milletvekili ve İl Başkanı Han Belediye Başkanı Belceli'yi ziyaret etti

    AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Han ilçe Belediye Başkanı Bekir Belceli'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Dönmez, Han'ın potansiyelini ve yaşam kalitesini artıracaklarını belirtirken, Belceli de ziyaretten memnuniyetini ifade etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'de 16 milyon emekli var, birileri ıstakoz yiyor
    16:43 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'de 16 milyon emekli var, birileri ıstakoz yiyor

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de yaptığı açıklamada, Türkiye'de 16 milyon emeklinin büyük bir kısmının 230 euro ile geçindiğini belirterek, birilerinin ise ıstakoz yiyip paylaştığını söyledi. Özel, Erdemliler Hareketi'nin grup toplantısında öz eleştiri yapmak yerine 'seçimleri biz kazandık' dediğini ve bu tutumun ders almadığını ifade etti. Ayrıca, CHP'nin parti içi demokrasiyi ve grup içi demokrasiyi işleteceğini vurguladı.


Advertisement