Okul Spor Grup Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Okul Spor Grup Müsabakaları

Siirt'te düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Grup müsabakalarında Diyarbakır karması, takım şampiyonluğu elde etti.

04.03.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Grup müsabakalarında Diyarbakır karması, takım şampiyonluğu elde etti. Ferdi müsabakalarda 2 altın ve 1 gümüş madalya elde eden Diyarbakırlı judocular, Aydın'da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Judo Diyarbakır İl Temsilcisi Osman Gökcül, AA muhabirine konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Siirt'te yapılan grup müsabakalarında önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Müsabakalara 5 sıklette katıldıklarını belirten Gökcül, şunları söyledi:

"15 ilin yer aldığı ve yaklaşık 100 sporcunun yarıştığı şampiyonada Diyarbakır'ı erkek judo takımımız 5 sıklette temsil etti. Sporcularımız tek kelimeyle muhteşem müsabakalar çıkardı. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda judocularımız Diyarbakır'ın ağırlığını ve kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Judocularımız takım halinde şampiyon olarak,  18-20 Mart tarihleri arasında Aydın'da yapılacak olan Ortaokullar Türkiye Judo Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiği.  Burada 5 sıklette müsabakalara katılacağız."

Aydın'da yapılacak olan Ortaokullar Türkiye Judo Şampiyonasında Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Gökcül, "Bize her türlü desteği sağlayan Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okul Spor Grup Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement