15 Yaşındaki Çocuk, Okul Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurdu - Son Dakika
Güncel

15 Yaşındaki Çocuk, Okul Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurdu

15 Yaşındaki Çocuk, Okul Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurdu

Küçükçekmece Halkalı'da, 12 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ali Ekber Sakar, aynı okulda eğitim gören 15 yaşındaki Y.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

28.05.2015 22:47  Güncelleme: 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Halkalı'da, 12 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ali Ekber Sakar, aynı okulda eğitim gören 15 yaşındaki Y.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Sakar, tüfekten çıkan saçmaların boğazına isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Y.Y. ise gözaltına alındı.

OLAY HALI SAHADA YAŞANDI

Olay, saat 16.30 sıralarında Halkalı Eski Bağlar Caddesi üzerinde bulunan bir parkın içindeki halı sahanın idare bölümünde meydana geldi.

AYNI OKULDAN ARKADAŞLAR

Halkalı Güneş Ortaokulu'nda öğrenim gören 12 yaşındaki Ali Ekber Sakar, okul saatinden sonra, halı sahada çalıştığı öğrenilen okul arkadaşı 15 yaşındaki Y.Y.'nin yanına geldi. İki arkadaş bir süre burada vakit geçirdi. Ardından, Y.Y., kimin olduğu öğrenilemeyen pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Ali Ekber Sakar'ın boğazına isabet etti.

MAHALLELİ OLAY YERİNE KOŞTU

Silah sesini duyan halı saha çalışanları ile mahalle sakinleri hemen olay yerine geldi. İhbar üzerine ambulansla gelen sağlık ekibi de 12 yaşındaki Ali Ekber Sakar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin inceleme yapmasının ardından Sakar'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Y.Y. ise gözaltına alındı.

POMPALI TÜFEĞİN KİMİN OLDUĞU ARAŞTIRILIYOR

Ekipler, halı sahadaki görevlileri de ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Bu arada, pompalı tüfeğin kime ait olduğunu tespit etmek için polis inceleme başlattı.

KAVGA MI, KAZA MI?

Bazı mahalle sakinleri, çocukların tüfeği kurcaladığı sırada olayın meydana gelmiş olabileceğini öne sürdü.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Herhangi bir gerginliğin yaşanmaması için olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerinin çevresi de güvenlik şeridiyle kapatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Yaşındaki Çocuk, Okul Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • zafer: Din derslerinden rahatsız olanların sebep olduğu bir gençlik! 9 3 Yanıtla
  • Halkalı gençleri: Kürtler bi yerde durun artık Allah'tan çıkarmayın baş sağlığı dileyin sadece baş sağlığı 8 3 Yanıtla
  • .: Silahlar cocuklarin ellerinde doladir olmus oyuncakmi bu allah kahretsin insanin cocugunu okula gonderesi gelmiyor nasil bir zamanda yasiyoruz bu nasil bir canilik nasil bir yamyamlik nadil bir millet olduk Allah sonumuzu hayir etsin... Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin 11 0 Yanıtla
  • ali ismail: Yusuf benim uzaktan akrabam allah belasını versin yusufun ali ekber en yakın arkadaşıydı olay hayat parkında geldi meydana ve yusuf 14 yaşında şimdi ailesi amcamlarda kalıyor 8 2 Yanıtla
  • BJK,li: Bir can gitti bir annenin ciğeri yandı bir baba kahroldu.... Siz hala abuk sabuk yorum yapın durun yazık 7 1 Yanıtla
  • Tekbir: Biji Kürdistan diyen merak etme merak etme bekle sadece 5 3 Yanıtla
  • aysegul: bizim parkta oldumolay allahım çocuklarımızı koru yarabnim yaxık oldu allahım ailesine sabır versinnñ 6 1 Yanıtla
  • HALKALI GENÇLERI : ARKADAŞLAR YARIN ORAYI BILENLER İÇİN DIYORUM BAŞTAN AŞAĞI SAHADAN CAFELERINE KADAR NE HALE GELECEKLERINI GÖRECEKLER YETER CİĞERİMİZ YANDI IÇIMIZ ACIDI ÖLMEKTEN BETER OLDUK POMPALI TÜFEĞIN NE İŞİ VAR ORDA MAĞARAMI ORASI EYYY DEVLET BÜYÜKLERIMIZ NERDESİNİZ BIR CAN ÖLDÜ BIN YÜREK YANDI ALLAHIMA AND OLSUN HESAPSORULACAK ........................ 3 4 Yanıtla
  • veysel: Hayat boyle her ecele birseyler vesile olacaktir olen bizim koyden uzgunuz umarim baskalarinin basina gelmez hayat devam ediyor ailesi adina uzgunum allah olene rahmet kalana sabir versin 7 0 Yanıtla
  • agrili: Aytimcilik yapan kicker yiyorsa gidin hesap sorun kimden soracajsiniz vuranda çocuk olende bi fatiha okuyn yeterdir 2 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.


Advertisement