Oktay Vural'dan HDP'ye Yönelik Saldırıya İlginç Yorum - Son Dakika
Güncel

Oktay Vural'dan HDP'ye Yönelik Saldırıya İlginç Yorum

MHP'li Oktay Vural, HDP'ye saldırı yapanların "kurt" işareti yapmasıyla ilgili soruya, "Kemal Kılıçdaroğlu da kurt işareti yapmıştı." şeklinde ilginç bir cevap verdi.

06.05.2015 00:06  Güncelleme: 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuk oldu. Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Koray Çalışkan'ın "41 tane HDP seçim bürosu yakıldı. 60 tane HDP bürosuna saldırı oldu. Televizyonlarda izliyoruz, MHP'yi töhmet altına bırakmak istemiyorum ama kurt işareti yapan bir sürü ülkücü görünümlü çocuk orada bağırıp çağırıyor. Bunu tasvip etmediğinizi düşünüyorum. Neden bu kadar kurt işareti yapan çocuk buralarda dolaşıyor? Ayrıca HDP barajı aşarsa sevinir misiniz?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.

"KILIÇDAROĞLU DA KURT İŞARETİ YAPTI"

Vural, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da "kurt" işareti yaptığını gülerek hatırlattıktan sonra şöyle konuştu, "Biz böyle bir çatışmanın olmasından yana değiliz. Toplumda bu çatışmalar, kaotik ortamla birileri korkutulmak isteniyor. MHP olarak biz sandığa koşuyoruz. Sokaklarda, sokak aralarında bulacağımız bir şey yoktur. İradeyi sandıkta kaybettik, sandıkta oluşturmamız gerekmektedir. "

HDP YÜZDE 10 BARAJINI GEÇERSE

Oktay Vural, HDP'nin yüzde 10 barajı geçerse tavırlarının nasıl olacağı sorusunu ise şu cevabı verdi; "Ben seçime HDP'nin parti olarak girmesi ben AKP ile HDP'yi yöneten üst aklın projesi olarak görüyorum. 30 Mart seçimlerinin simülasyonunu yaptığımız zaman Adalet ve Kalkınma Partisi bu simülasyona göre tek başına iktidar olamıyor. AKP'nin iktidar olabilmesi için HDP'nin parti olarak girmesi gerekiyor ya baraj altında ya barajı geçerek çözüm sürecini AKP HDP'nin götürmesi planlanıyor. Dolmabahçe bir seçim beyannemesiydi."

Oktay Vural\'dan HDP\'ye Yönelik Saldırıya İlginç Yorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Oktay Vural'dan HDP'ye Yönelik Saldırıya İlginç Yorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (128)

  • hasan: ben bir MHP li ve eski asker olarak hdp ilgimi cekmektedir 231 193 Yanıtla
  • ERDAL: HDP barajı aşarsa AKP’nin tek başına iktidar olması için oyların yüzde 48’sini alması lazım. Çok zor.Buna karşılık MHP ve CHP’nin toplam milletvekili sayısı hiçbir durumda 275’e ulaşmadığı için ana muhalefet partilerinin iktidara geldiği bir ihtimal yok.Peki bu durumda ne olacak? AKP koalisyon kurmak zorunda.AKP’nin en doğal koalisyon ortağı HDP (Dipnot 3). AKP ilk olarak HDP’ye yaklaşacaktır. HDP’nin bu ortaklığı kabul etmek için AKP’den ne isteyeceğini siz de biliyorsunuz. AKP de iktidarı kaybetmemek için bunu kabul edecektir. Meclis’e girsin diye oy verdiğiniz HDP Meclis’e girmekle kalmayıp iktidara ortak bile olabilir. Bu durumda, AKP’ye tepki olarak verdiğiniz HDP oyu size AKP iktidarı olarak geri dönecek. 161 170 Yanıtla
  • MRZ ŞERWAN: Şuana kadar hiç mhp binası yakıldı mı. Adı üstünde demokratik seçime gidiyoruz. Siz ülkücüler biraz ADAM olun. 168 124 Yanıtla
  • IREM CcC: Oğuzsoylum soyundan, Vatanımdan köyümden, Sorumluyum oyumdan, Üç hilale sevdam var. CcC 114 82 Yanıtla
  • keşanlııı: mhp 55 52 Yanıtla
  • hakan: yaw allah aşkına adamın tippine bakın oy verecek birine benziyormu nur kalmamış suratında 57 41 Yanıtla
  • Hakkari: Bir hakkarili olarak oylar Mhp ye diyorum artik 47 49 Yanıtla
  • IREM CcC: ARSIZA HIRSIZA KARSI MHP OYLAR MHP YE 56 38 Yanıtla
  • Yetiş yılmaz: Birde şu bahçeli bir bıraksa artık 68 25 Yanıtla
  • Seni başkan yaptırmayacağız...: yemin ederim hiç bişey anlamadım adamdan.... 54 39 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement