Okmeydanı'nda Maskeli Gruba Polis Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Okmeydanı'nda Maskeli Gruba Polis Müdahale Etti

Okmeydanı\'nda Maskeli Gruba Polis Müdahale Etti

Okmeydanı'nda toplanan yüzleri maskeli grup, yolu trafiğe kapatıp eylem yaptı. Polis eylemcilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

16.09.2014 01:07  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okmeydanı Şark Kahvesi mevkii Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde, saat 23.00 sıralarında toplanan yüzleri maskeli bir grup, yolu trafiğe kapatıp eylem yaptı. Çöp konteynerlerini devirip ateşe veren göstericilere, olay yerine gelen polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Caddeye takviye ekiplerin ve TOMA'nın sevk edilmesiyle eylemciler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Okmeydanı'nda Maskeli Gruba Polis Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bozkurt: Bu kizilbaslar varya bunlari iside vereceksin her pisligin altindan onlar var 4 12 Yanıtla
  • musti: istanbulda polise saldırcanıza erbile gidin işide saldırın kafanızı kesiversin yemiyomu sıkar 5 11 Yanıtla
  • CEMİL: bonzai yi bu solaklar silecek valla, helel olsun. . 11 0 Yanıtla
  • SALİM: BU MİLLETE YAZIK HEP UYUUTULUYORRRRR, , BU EYLEMLERİ YAPANLARIN HEPSİNİN POLİSTE TEKER TEKER EV ADRESLERİNDEN TUTUN DA 7 SÜLALESİNİN CEREMESİ VAR, , , HEPSİ FİŞLİ OTOBÜSE MOLOTOF ATAN MASKECİLER DE AYNI ŞEKİL GEÇEN GECE YARISI 19 TANESİNİ EVDEN ALDILAR AKP EMİR VERMİYOR YOKSA HEPSİNİ ADRESLERİNDEN BU GECE ALIRLAR AMA EMİR YOKKKK. . OLAN ŞARK KAHVESİNDEKİ DİĞER AİLELERE DÜKKANLARA OLUYOR SATIŞ YAPAMIYORUZ BU GUNDİLERİN YÜZÜNDEN YÜZ KERE İHBAR ETTİK ADAM BANA ZATEN KİMLERİN OLDUĞUNU BİZ BİLİYORUZ DİYOR NİYE İZİN VERİYOSUNUZ DİYORUM AKP'YE SOR DİYOR NE DERSİNİZ ŞİMDİ 1 4 Yanıtla

Advertisement