Okan Bayülgen Muhabirlere Hakaret Etti - Son Dakika
Magazin

Okan Bayülgen Muhabirlere Hakaret Etti

Önceki akşam sevgilisi Selin Atasoy ile görüntülenen ünlü şovmen, Atasoy ile ilgili soru soran muhabirlere, "Gidin kendinize şerefli bir meslek seçin." dedi.

24.04.2015 09:24  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okan Bayülgen önceki akşam Asmalımescit'te sevgilisi Selin Atasoy'la akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı muhabirlere sataşan Bayülgen, sert sözler söyledi.

MEKANDAN AYRI AYRI ÇIKTILAR

Okan Bayülgen, önceki akşam aylardır adının birlikte anıldığı Selin Atasoy'la Asmalımescit'teki bir mekanda yemekteydi. İkili, birlikte görüntü vermemek için yemek sonunda mekandan ayrı ayrı çıktı.

"ŞEREFLİ MESLEK SEÇİN"

Yanındaki bayan yerine, başka bir arkadaşıyla mekanı terk eden Bayülgen, kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaret etti. Şovmen, kendisine bu yönde soru soran muhabirlere "Sizin basın kartınız var mı ki, bana bu soruları soruyorsunuz?" sözleriyle sert çıktı. Daha sonra İstiklal Caddesi'nde basın mensuplarıyla yürüyen televizyoncu, habercilere "Ne hakla insanlara özel hayatlarıyla ilgili soru soruyorsunuz. Kendinize şerefli bir meslek seçin" dedi.

"NİYE SİYASETÇİLERİ ÇEKMİYORSUNUZ"

"Biz şerefli bir iş yapıyoruz zaten" diyen muhabirlere, Bayülgen, "İnsanların bacak aralarıyla ilgili haber yapmanın neresi şerefli olabilir? Siyasilerin skandallarını ortaya çıkartsanıza. Türkiye'de sanatçılar kadar siyasetçilerin de özel hayatı var. Ancak hepiniz onlardan korkuyorsunuz. Niye siyasetçileri çekmiyorsunuz?" sözleriyle mesaj gönderdi.

Okan Bayülgen Muhabirlere Hakaret Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Okan Bayülgen Muhabirlere Hakaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gamze: kendine yakışır bir hareket yapmış 3 4 Yanıtla

Advertisement