Okan Bayülgen ile Şirin Ediger Boşandı - Son Dakika
Magazin

Okan Bayülgen ile Şirin Ediger Boşandı

Okan Bayülgen ile Şirin Ediger Boşandı

Ünlü komedyen ayrılık iddialarına şiddetle karşı çıkarken, eşi Şirin Ediger önceki akşam katıldığı partide ayrılık haberini arkadaşlarına duyurdu.

18.08.2014 15:19  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okan Bayülgen ve Şirin Ediger ayrılık iddialarını hep yalanlamıştı. Çiftin 6 yıllık evliliği resmen sona erdi. İstanbul adında bir kızları bulunan çiftin Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandığı öne sürülmüş, ancak iddiaya tepki gösteren Bayülgen, “Yazın herhalde yeteri kadar mayolu kadın fotoğrafı çıkmadı, bizimle uğraşıyorlar. Kesinlikle öyle bir şey yok” demişti.

ŞİRİN EDİGER AYRILIĞI DOĞRULADI

Şirin Ediger ise ünlü şovmenin aksine dedikoduları doğruladı. Uzun süredir Bodrum'da bulunan Şirin Ediger, önceki akşam Gündoğan'daki Moon Beach'te düzenlenen partiye katıldı. Siyah elbisesiyle gecenin en şık kadınları arasında yer alan Ediger, Ahu Yağtu'yla uzun süre sohbet etti. Okan Bayülgen'le boşandıklarını anlatan Ediger, şu sıralar genellikle Bodrum'da olduğunu, zaman zaman işleri için İstanbul'a gidip döndüğünü söyledi.

YENİ AŞK İDDİASI

Okan Bayülgen, geçen hafta Sevil Atasoy'un kızı Selin'le baş başa yemeğe çıktığı haberleriyle gündeme gelmişti. Fotoğrafçıeşi Temer Hartevioğlu'ndan bir yıl önce boşanan Atasoy ile Bayülgen'in, dolunay manzarasına karşı yedikleri yemek, geçen hafta magazin gündeminin ilk sırasındaydı.

PARMAĞINDA YÜZÜK YOKTU

Okan Bayülgen ile aldatma iddialarının üzerine boşandığı öne sürülen Şirin Ediger’in parmağında evlilik yüzüğü olmaması dikkat çekti. Ediğer, gecede yazar Onur Baştürk ve Tolga Sezgin ile vakit geçirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Okan Bayülgen ile Şirin Ediger Boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement