Öğretmenler Günü'nde Çifte Mutluluk - Son Dakika
Güncel

Öğretmenler Günü'nde Çifte Mutluluk

Yeşilova Yatılı Ortaokulunda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan Mücahit Yıldız, aynı okulda görevli sözlüsüne Öğretmenler Günü'nde evlenme teklifinde bulundu.

24.11.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Yeşilova beldesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği yapan Mücahit Yıldız, aynı okulda görevli sözlüsüne Öğretmenler Günü'nde çifte mutluluk yaşattı.

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünden bu yıl mezun olan 22 yaşındaki Mücahit Yıldız ile sözlüsü 21 yaşındaki Gözde Akpınar'ın ataması, Yeşilova Yatılı Ortaokuluna yapıldı.

Okulda göreve başladıktan sonra sözlüsüne evlilik teklifinde bulunmayı planlayan Mücahit öğretmen, günü ölümsüzleştirmek adına 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü seçti.

Bugün sözlüsünün Öğretmenler Günü'nü kutlayan Yıldız, daha sonra çiçek verdiği sözlüsüne evlenme teklifinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan'ın okulu ziyareti sırasında gerçekleşen evlenme teklifini duyduğunda büyük şaşkınlık yaşayan Gözde öğretmen de teklifi kabul etti.

Öğretmen Mücahit Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlenme teklifi ettiği günü ölümsüzleştirmek için 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü seçtiğini belirterek, "Sözlümle üniversitede tanıştık. Aynı sınıftaydık ve üçüncü sınıfta görüşmeye başladık. Mezun olduktan sonra sınava da birlikte hazırlandık. Tercihlerimizi yaptığımızda da kader bizi ayırmadı ve ikimiz de Yeşilova Yatılı Ortaokuluna atandık" dedi.

Genç çifti tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Arslan da Yeşilova Yatılı Ortaokulunu ziyaretleri sırasında genç meslektaşının sürprizine tanık olduğunu bildirerek, "İki öğretmenimiz de buraya Sivas'tan gelmişler. Kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Öğretmenler için özel olan bir günde böyle bir teklifte bulunulması çok güzel oldu" diye konuştu. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğretmenler Günü'nde Çifte Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement