Öğrencileriyle Cinsel İlişkiye Giren Öğretmene 22 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Dünya

Öğrencileriyle Cinsel İlişkiye Giren Öğretmene 22 Yıl Hapis Cezası

ABD'li İngilizce öğretmeni Jennifer Fichter, 17 yaşındaki üç erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada, 22 yıl hapse mahkûm edildi.

07.07.2015 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li İngilizce öğretmeni Jennifer Fichter, öğrencileriyle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada, 22 yıl hapse mahkûm edildi.

Florida Polk Bölge Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, Fichter'ın reşit olmayan öğrencileriyle 37 kez cinsel ilişkiye girdiği belirtildi. İddiaya göre; 30 yaşındaki öğretmen, öğrencilerinden birinden hamile kalıp kürtaj yaptırdı.

ÖĞRENCİNİN ANNESİ FARK ETTİ

Fichter, Nisan 2014'te, öğrencilerden birinin annesinin çocuğunun cep telefonundaki cinsel içerikli mesajları fark etmesiyle tutuklanmıştı. Söz konusu gençle sabahın erken saatlerinde buluşup otomobilinin durduğu otoparkta birlikte olduğu belirtilen Fichter, daha sonra suçunu itiraf etti ve çocuğa âşık olduğunu öne sürdü.

Tüm bu gelişmelerin ışığında soruşturma açılınca, iki erkek öğrencisiyle daha cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca Fichter hakkında 37 suçtan dava açıldı.

RUSYA AYAKLANDI: ONU SERBEST BIRAKIN

Floridalı öğretmenin 22 yıl hapse mahkûm edilmesi Rusya'da adeta infial yarattı. Sputnik'in haberine göre; Rusça bir sosyal medya sitesi kullanıcıları, işlenen suç ile verilen ceza arasındaki orantısızlığa dikkat çekerek, Fichter'ın serbest bırakılmasını talep etti. Rusya, Ukrayna ve Belarus'tan kullanıcılar, Beyaz Saray'ın internet sitesinden yapılan "Jennifer Fichter'ı serbest bırakın" başlıklı dilekçeye imza vermeleri için meslektaşlarına çağrıda bulundu. Birçok kullanıcı, 2011'de 77 kişiyi öldüren Norveçli Andres Breivik'in genç öğretmenden bir yıl daha az ceza aldığını belirterek, ABD mahkemesinin kararına isyan etti.

Öğrencileriyle Cinsel İlişkiye Giren Öğretmene 22 Yıl Hapis Cezası
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Öğrencileriyle Cinsel İlişkiye Giren Öğretmene 22 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • serpil aslan: türkiyede olsa en fazla meslekten men cezası alır. burada bir haksızlık var. dendiği gibi 77 insanı öldüren de aynı cezayı almış.çok garip 41 1 Yanıtla
  • FURKAN: Yaş 18 olsaydı tamam miydi yani onu anlamadım Her açıdan rezalet ! 27 5 Yanıtla
  • Gurrrrrt: Ohhhaaa !! Bizde adam öldürene bu kadar ceza verilmiyor... 31 0 Yanıtla cano: hele hele öldürülen kürtse mükafatda veriyorlar.... 8 15
  • ....,;?: chp lidir diye yorum yazanlar allah belanizi 8 19 Yanıtla
  • gocmen: Yürun işinize bakın. Alanda satanda memnun... 21 3 Yanıtla
  • Balaf: Sırf yorumları okumak için haberlere bakar oldum Seviyorum sizi yurdum insanı:) 21 1 Yanıtla
  • ....: 17 yas Kucuk mü hayret birsey o cocuklarda ceza almali 18 2 Yanıtla
  • serpil aslan: kesinlikle hakaret. bu öğretmene verilecek en büyük ceza meslekten mendir. 13 4 Yanıtla
  • muro: türkiyede tecavüzcüye o kadar ceza vermezler yavvv sözde müslüman hükümet görsün bunları 13 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement