Öğrencilere Giysi Yardımı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Giysi Yardımı

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) başlatılan "Geleceğimize sahip çıkıyoruz" kampanyasıyla Kadirli'ye bağlı Koçlu köyü ilk ve ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunuldu.

18.02.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) başlatılan "Geleceğimize sahip çıkıyoruz" kampanyasıyla Kadirli'ye bağlı Koçlu köyü ilk ve ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunuldu.

KAVAK Adana Şubesi Başkanı Melih Sarıkodal ve yönetim kurulu üyeleri, kampanya çerçevesinde Kadirli'ye bağlı Koçlu köyü ilk ve ortaokulunda eğitim gören 260 öğrenciye giysi yardımı dağıttı.

Sarıkodal, vakıf olarak Adana'dan başlattıkları kampanya ile Koçlu Köyü'ndeki öğrencilere yardım eli uzatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Eğitim ve kültür çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Sarıkodal, "KAVAK olarak Türkiye ve Kadirli'de eğitime desteğimiz olmuştur, olmaya da devam edecektir. Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle Koçlu köyündeki evlatlarımıza bu yardımı ulaştırmak bizim için büyük bir onurdur. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

İlçe Milli eğitim Müdürü Vekili Osman Gürbüz de KAVAK'ın örnek bir çalışma ya imza attığını belirterek, vakıf yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement