Öğrencilere Ayakkabı Yaşlılara Baston - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Ayakkabı Yaşlılara Baston

Öğrencilere Ayakkabı Yaşlılara Baston

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesindeki Siyekli ve Düzlen İlkokulu’nda öğrencilere ayakkabı ve eğitim seti dağıttı.

29.11.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesindeki Siyekli ve Düzlen İlkokulu'nda öğrencilere ayakkabı ve eğitim seti dağıttı. Kışlık ayakkabılarını Başkan Çerçi'nin elinden alan öğrenciler mutluluklarını teşekkür ederek dile getirdi.

Yunusemre Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Siyekli ve Düzelen İlkokulu'na kışlık ayakkabı yardımında bulunurken, öğrencilere aynı zamanda eğitim seti de dağıttı.

Başkan Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ve birim müdürleri eşlik etti.

Kırsal bölgelerdeki okulların çeşitli ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve birim müdürlerimiz ile beraber okullardaki sorunları dinleyip ihtiyaçları tespit ediyoruz. Okullarımızı ziyaret ettiğimiz gibi öğrencilere eğitim seti de dağıtıyoruz. Özellikle köy okullarında öğrencilere birer çift ayakkabı hediye ediyoruz. Onlara mutlu ediyoruz. Herkesin imkanı yok. Belediyemizin kırsal bölgelerdeki öğrencilere yönelik bir desteği söz konusu. İnşallah iyi günlerden kullansınlar. Okullarımız eksikleri doğrultusunda eğitime destek vermeye bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

YAŞLILARA BASTON HEDİYE EDİLDİ

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ayakkabı yardımı için gittiği Siyekli ve Düzelen Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları dinledi. Mahalleleri köşe bucak gezen Çerçi karşılaştığı her yaşlıya baston hediye etti. Yaşlılar, Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi dualarla uğurladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Ayakkabı Yaşlılara Baston - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement