Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Eğitim

Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri devam ediyor, bu kapsamda 2 öğrenci Milli Eğitim Müdürü Çelik'i ziyaret etti.

17.09.2014 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrol Ofisi ilkokulu 4. Sınıf öğrencileri Melek Bilkin ve Yunus Şahin Öğretmenleri Mehmet Öztaşçı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i makamında ziyaret edip kendisine çiçek verdiler.

İki minik öğrenciyi makamında kabul eden Milli Eğitim Müdürü Çelik bir süre öğrenciler ile sohbet etti. Yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Çelik; "Çok teşekkür ederim sevgili çocuklar, bu yoğun tempo içinde bu ziyaretiniz bizlere yorgunluğumuzu unutturdu ve bizleri mutlu etti. Milli Eğitim Camiası olarak sizin geleceğiniz için var gücümüzle çalışıyor, sizi en iyi şekilde geleceğe hazırlama gayreti içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu. Gerçekleşen ziyarette okul idarecileri Hayri Nurullah Yıldırım ve Umit Dursun'da hazır bulundular. Sohbet sırasında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i okula davet eden öğrencilere, Milli Eğitim Müdürü Çelik, ilk fırsatta okullarını ziyaret edeceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Öğrencilerden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement