Üniversite Mezunları Anaokulu Açmak İçin Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Mezunları Anaokulu Açmak İçin Konser Verdi

Üniversite Mezunları Anaokulu Açmak İçin Konser Verdi

Dicle Üniversitesi Mezunlarının oluşturduğu Grup Bazen, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ana sınıfı açmak için konser düzenledi.

15.04.2015 22:05  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Mezunlarının oluşturduğu Grup Bazen, Dicle Üniversitesi Mezunlar Birimi ile Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğrencilerinin ortak çalışması olan "Kardelenler Karlıova'da" projesine destek vermek için konser düzenlendi.

Kongre Merkezi 1500 kişilik salonda gerçekleşen konsere Dicle Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, Edebiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Kemal Timur, Konservatuar müdürü Doç. Dr. Kürşat Gülbeyaz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Bingöl Karlıova Kargapazarı Köyü İlkokulu'na iki derslikli bir anasınıfı oluşturmak için Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen "Kardelenler Karlıova'da" projesi ile destek konseri öncesinde aynı zamanda bir kermeste kuruldu. Gözleme ve çiğköfteleri kendi elleri ile yapıp satan öğrenciler, minik kardeşlerinin eğitimi için seferber olarak yürek yüreğe çalıştılar.

KONSER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Mezunlar Birimi hakkında bilgi veren Birim Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Yardımcı sunuculuğunu üstlendiği konserde, mezunlar biriminin kuruluş ve konserin amacını anlattı. Tarkan şarkıları ile sahne Show'una başlayan grup üyeleri, Erkin Erol solistliğinde şarkılarını seslendirdi. Emre Kaya'dan "Apayrı", Gece Yolcularından "Meyhaneler Sen" adlı şarkıyı seslendiren grup, salonda bulunanları coşturdu. Işık ve duman efektleri ile görsel olarak da büyüleyen konser büyük beğeni topladı.

Şarkıların hep bir ağızdan söylendiği ve ritmin sürekli yüksek olduğu konserde, 90'lı yılların unutulmaz şarkıları ile nostalji de yapıldı. Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta şarkıcı Kayahan'ı da unutmayan grup, "Emrin olur" şarkısı ile uzun süre alkış aldı. 2 saat süren konser sonunda Dicle Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, grubu tebrik ederek, solist Erkin Erol'a çiçek takdim etti. Eyigün, "Dicle Üniversitesi, mevcut öğrencilerinin her alanda gelişimi için yardım ettiği gibi, mezuniyet sonrası da onların yanında olmayı sürdürmektedir. Bu konserden elde edilecek gelirin de yine eski Dicle Üniversitesi öğrencisi olup da şimdi öğretmenlik yapan mezunlarımızın görev yaptığı okullara aktarılacaktır. Bu sosyal projede emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Üniversite Mezunları Anaokulu Açmak İçin Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement