Öğrencilerden 100. Yıl Anısına Hatıra Ormanı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden 100. Yıl Anısına Hatıra Ormanı

Öğrencilerden 100. Yıl Anısına Hatıra Ormanı

Orman haftası ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100’üncü yılı münasebetiyle Savaştepe köyü Akpınar altı mevkiine 2 bin 15 adet fidan dikildi.

25.03.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman haftası ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100'üncü yılı münasebetiyle Savaştepe köyü Akpınar altı mevkiine 2 bin 15 adet fidan dikildi.

Çanakkale Deniz Zaferinin 100 üncü yılı anısına oluşturulan 100. yıl ormanına Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu, Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu, Bakacak İlkokulu,18 Eylül Anadolu Lisesi öğrencileri fidan dikti. Biga Kaymakamlığı ve Orman İşletme Müdürlüğünün katkıları ile organize edilen dikim etkinliğinde, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Dr. Muhammet Akkaya, fidan dikimini anlattı. Dikim etkinliğinde şehit polis ve astsubaylar ile yarışmalarda derece alan öğrencilerin isimleri fidanlara verildi. Dikim etkinliğine, Belediye Başkanı İsmail Işık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Mengi, Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç,Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yılmaz, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Daire amirleri katıldı. Programda şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden 100. Yıl Anısına Hatıra Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement