Öğrenciler 'Ekspres Osmanbey' Hattı İle Rahat Bir Nefes Aldı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler 'Ekspres Osmanbey' Hattı İle Rahat Bir Nefes Aldı

Öğrenciler \'Ekspres Osmanbey\' Hattı İle Rahat Bir Nefes Aldı

Şanlıurfa'da sadece üniversiteli öğrencilere yönelik hizmet vermeye başlayan "Ekspres Osmanbey Kampüsü" hattı olumlu karşılandı.

01.03.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencileri körüklü otobüsünü kullanarak "Ekspres Osmanbey Kampüsü" hattı ile üniversiteye götürüyor.

Geçtiğimiz günlerde ulaşım filosuna iki körüklü otobüs ekleyen büyükşehir belediyesi, bunlardan birisinin Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde okuyan ve Karaköprü Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilere tahsis etti.

Sabah 07:00'de yurdun önünden öğrencileri alan 150 yolcu kapasiteli 18 metre uzunluğunda ve 4 kapılı olan körüklü otobüs hiç bir durakta durmadan Çevik Kuvvet Kavşağı, çevre yolu istikametinden Mardin yolu üzerinden Osmanbey Kampüsüne gidiyor.

Hızlı ve konforlu bir yolculuk yapmanın keyfini yaşayan öğrenciler, yolculuk sırasından teknolojik aletlerini 5 ayrı noktada bulunan USB girişli aparattan cihazlarını şarj ederken isteyen kablosuz ağdan internete giriş yaparken isteyenler otobüsün içinde bulunan plazmadan televizyon keyfini yaşıyor.

Söz konusu hat şimdilik günde bir sefer düzenlerken ilerleyen günlerde sefer sayısının artabileceği belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrenciler 'Ekspres Osmanbey' Hattı İle Rahat Bir Nefes Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement