Öğrenci ve Öğretmenler Eski Oyunları Oynadı - Son Dakika
Güncel

Öğrenci ve Öğretmenler Eski Oyunları Oynadı

Görüntü Dökümü : Eski oyunlardan görüntü Öğrencilerden detay Oyuncaklardan görüntü Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile röportaj Öğrenci ve öğretmenler eski oyunları oynadı Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, beden eğitimi derslerinde oynanan eski oyunları canlandırarak, atık ve doğal malzemelerden yaptıkları eski oyuncakları sergiledi Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, beden eğitimi derslerinde oynanan eski oyunları canlandırarak, atık ve doğal malzemelerden yaptıkları eski oyuncakları sergiledi.

14.01.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Eski oyunlardan görüntü

Öğrencilerden detay

Oyuncaklardan görüntü

Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile röportaj Öğrenci ve öğretmenler eski oyunları oynadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, beden eğitimi derslerinde oynanan eski oyunları canlandırarak, atık ve doğal malzemelerden yaptıkları eski oyuncakları sergiledi

Bodrum ilçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenler, beden eğitimi derslerinde oynanan eski oyunları canlandırarak, atık ve doğal malzemelerden yaptıkları eski oyuncakları sergiledi.

Bodrum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki Dr. Mümtaz Ataman İlköğretim Okulunda, "Kendi Oyuncağını Kendin Yap" etkinliği gerçekleştirildi. Okul bahçesinde öğrenci ve öğretmenler, beden eğitimi derslerinde işlenen eski oyunları canlandırdı.

Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, müdürler kurulunda da kararlaştırdıkları "kendi oyuncağını kendin yap" projesini başlattıklarını söyledi. Projeye Bodrum Yarımadası'ndaki okulların katıldığını ifade eden Geçin, "Bütün okullarımızda çocuklarımızla büyüklerimizi buluşturma amacındayız. Geçmişte oynadığımız oyuncaklarımızı yeniden gündeme taşımak istiyoruz" dedi.

Geçin, çocukların kendi oyuncaklarını kendilerinin yapmasını istediklerini belirterek, "Hem kültürümüzdeki değerli oyuncakları yeniden yapma bilinci gelişecek hem de hoş vakit geçirecekler. Biraz teknolojiden kendi oyuncaklarına fırsat bulsunlar istedik" diye konuştu.

Emin Geçin ayrıca, geçmişte beden eğitimi dersinde oynanan eski oyunları öğretmen ve öğrencilerle canlandırdıklarını ifade etti.

Okul içinde düzenlenen sergide ise öğrenci ve öğretmenlerin atık ve doğal malzemeler kullanarak yaptıkları eski oyuncaklar ziyarete sunuldu.

Öğrenci ve Öğretmenler Eski Oyunları Oynadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenci ve Öğretmenler Eski Oyunları Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement