Öğrenci Servisi Kazası Saniye Saniye Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servisi Kazası Saniye Saniye Görüntülendi

Balıkesir Dursunbey'de kontrolünü kaybeden öğrenci servisinin şarampole uçuş anı araç içi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

24.10.2014 15:18  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde okul servisinin karıştığı kaza, araç içi kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

KORKUNÇ KAZA ARAÇ İÇİ KAMERASINDA

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta meydana gelen trafik kazasında öğrenci taşıyan servis minibüsü şarampole uçmuş, kaza sonucu 13'ü öğrenci ve şoför yaralanmıştı. Dursunbey Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı ile tüm öğrenci servislerinin içine yerleştirilen araç içi kamera, kazayı anbean görüntüledi.

EMNİYET KEMERLERİ YOKTU

Görüntülerde kaza öncesi okuldan öğrencileri alan R.Y. isimli sürücünün ve ön koltukta oturan iki öğrencinin emniyet kemerlerini takmadığı görülürken, arka koltuklarda oturan diğer öğrencilerin ise kemerlerinin takılı olduğu belirlendi.

ARACIN DİREKSİYONUNU BIRAKTI

Kaza öncesi yolda bir ambulans ile karşılaşan öğrenciler dikkatle bu ambulansa bakarken daha sonra yola devam ediyor. Bir anda başlayan yağış sebebi ile kayganlaşan yolda aynaya baktığı ve dikkatinin dağıldığı görülen sürücü, hakimiyetini kaybedince panikle aracın direksiyonunu bırakıyor.

Kaza sonrası yaşanan panik ve çığlıklar da kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Öğrenci Servisi Kazası Saniye Saniye Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrenci Servisi Kazası Saniye Saniye Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • fenerli: one hız lan ambulans gibi gidilirmi 11 0 Yanıtla
  • MUSA ELEGÖZ: BU ISLER BOYLE OLMAZ KARDESLERIM İLK ONCE DENETLEME YAPILACAK J 9 ESKI MODELLIRI TRANSITLERI KALDIRACAKSIN TAKO UYGULAYACAKSIN KONTROL EDILMESI GEREKIR HIZ YAPTIGINI BILECEK CEZALANDIRACAKSIN GORDUGUNUZ YERDE SIKAYET EDECEKSIN ETMESSENIZ BIRGUN BIZI AKRABALARIMIZI COCUKLARIMIZ BOYLE ZARAR GORMESIN DIYE YAPMAMIZ GEREK 5 1 Yanıtla
  • vatanamillete: Çok hızlı görünüyor. Ayrıca direksiyonu bırakmasa araç daha feci birçok takla atardı bence isabet olmuş. 6 0 Yanıtla
  • allah bagışlasın: bu da şoförse bütün mal hayvan hep şoför 4 1 Yanıtla
  • ası: yaşını başını almış şerefsiz o ne hız öğle yağışlı yolda birde bunlara çoluk çocuk emanet ediyorlar belliki araç kendisinin deyil sanki gavur malı bu adama birşey olmadıysa bu adama her ne pislik beklenir tövbe tövbe estafurlah ne acımasız ahlaksız 5 0 Yanıtla
  • BNM: DİREKSİYONDA EŞŞEK VAR. 3 0 Yanıtla
  • MUHAMMED ARSLAN: düz yolda kaza yapıyor 2 0 Yanıtla
  • haso: Be adam 5 dakika geç git ne olur sanki o kadar çoluk çoçuğun canı sana emanet anneleri babaları yollarını gözlüyor yazık evlat kokay yetişmiyor senin gibi bir adamın yüzünden kaybetse ne olacak trafik canavarı herif 2 0 Yanıtla
  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement