Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi - Son Dakika
Güncel

Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi

Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi

Diyarbakır'da lise öğrencisi, okulda iki öğretmeninin saldırısına uğradığını ve kolunun kırıldığını belirtip savcılığa can güvenliği talepli suç duyurusunda bulundu.

19.06.2015 11:13  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da bulunan Namık Kemal Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Sadullah Ümütlü, okulda iki öğretmeninin saldırısına uğradığı ve kolunun kırıldığını iddia ederek savcılığa can güvenliği talepli suç duyurusunda bulundu.

Öğrencinin suç duyurusu üzerine okulun müdür yardımcısı V.A. da bıçaklandığını öne sürerek, savcılığa öğrencisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

DARP RAPORU VAR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Bağlar İlçesi Namık Kemal Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Sadullah Ümütlü, Müdür Yardımcısı V.A. ile öğretmen Y.Ç.'den şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Ümütlü dilekçesinde, şüphelilerin kendisini yumruk ve sopa ile dövdüğünü ve ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Dilekçesinde okulda can güvenliğinin bulunmadığını belirten Ümütlü, gördüğü şiddet sonucu kolunun çatladığına ve gözünün morardığına dair hastaneden aldığı darp raporunu da ekledi.

ÖĞRETMENLER DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Haklarındaki suç duyurusu üzerine savcılığa başvuran müdür yardımcısı V.A. ve öğretmen Y.Ç. de Sadullüh Ümütlü'den şikayetçi oldu. Müdür Yardımcısı V.A., olay günü Sadullah Ümütlü'nün kolunu pencere camına vurarak çatlattığını ileri sürerek, çıkan kargaşada öğrencilerin kendilerine saldırdığını ve kendisinin de bıçakla kolundan yaralandığını iddia etti.

Savcılık, tarafların karşılıklı şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı ve okuldaki güvenlik kamerası görüntülerini istetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • MURAT: ALLAH ÖĞRETMENLERLE POLİSLERE YARDIM ETSİN SABIR VERSİN. TİPE BAK YA EVLADIM OLSA GÜNDE DÖRT ÖĞÜN DÖVERİMMMMMMMMMMMMM 16 58 Yanıtla
  • Ogretmen terbiyecisi: Ben okuldayken ogretmenler beni gurunce yolunu Degistirirlerdi Okula gelme Diplomani Taktirle verecegiz Gerisini siz dusunun Ogrenci Gelecektir Geleceginle oynama Kayip edersin ogretmen Akilli ol 68 3 Yanıtla
  • ferdi: Bu cocugun tipi bozuk. ne guzel yapmışlar 25 37 Yanıtla
  • erzurumlu: bence o öğretmene bir meydan dayağı atılsın kırk kırbaç cezası verilsin 13 34 Yanıtla
  • nemrut.....: Vay kuzu bu ya çok tatlı bir çocuk tipe bak nasılda masum bakıyor insanın baktıkça tokatlıyası geliyor getirin bana mazlumu..... 40 7 Yanıtla
  • mtz: tipe bak yaa tam sopalık bunu hergün dövsen gene hırsını alamazsın... 26 8 Yanıtla
  • AMED: diyarbakılıların yüz karası.. 29 5 Yanıtla
  • GS****: TİP HİÇ MAHSUM GÖZÜKMÜYOR GUNDİNİN 29 2 Yanıtla
  • obama: kesin birşey yapmıştır ben 15 yaşındayım 9. sınıfım o 17 yaşında 9. sınıf 2 sene kalmış sıkıntılı bir öğrenci 26 1 Yanıtla
  • ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER : OĞLUM OLSA KALECİ ELDİVENİYLE SEVERİM 6 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de Ayakkabısında 836 Gram Reçine Esrarı Saklayan Şüpheli Tutuklandı
    11:28 Denizli'de Ayakkabısında 836 Gram Reçine Esrarı Saklayan Şüpheli Tutuklandı

    Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yakalanan yabancı uyruklu şahsın ayakkabısından 2 parça halinde 836 gram reçine esrar maddesi bulundu. Tutuklanan şüpheli, mahkemeye sevk edildi.

  • Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    11:28 Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda İ.K. isimli şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin evinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi elde edildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada 1155 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Çanakkale'de yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi
    11:28 Çanakkale'de yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından bir şahsın ikametinde yapılan aramada, 3 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. İ.C.K. isimli şahıs hakkında işlem yapıldı.

  • Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şampiyona Ödül Törenine Katıldı
    11:28 Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şampiyona Ödül Törenine Katıldı

    Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli Atış Poligonu'nda düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, tesisin Türkiye'de bir numara olduğunu belirterek, ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi. Mersin'in faaliyetlerle yıldızının giderek daha da parladığını vurgulayan Pehlivan, spor kenti olan Mersin'in altyapısının güçlü olduğunu ifade etti. Törende dereceye giren sporculara ödüller takdim edildi. Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet, Atakaş Hatayspor'un antrenmanlarını yaptığı tesisleri de inceledi.

  • Özbekistan'da Ramazanda Toplu İftar Geleneği
    11:27 Özbekistan'da Ramazanda Toplu İftar Geleneği

    Özbekistan'da ramazanda 'ağız açar' olarak adlandırılan toplu iftar geleneği yüzyıllardır yaşatılıyor. Özbek aileler, ramazan boyunca toplu iftar sofralarında bir araya gelerek oruçlarını açıyor. Genç aileler, ramazanda baba ocağını ziyaret ederek, anne-baba ve yakınlarıyla iftar yapma geleneğini sürdürüyor. Sofrada, ailenin kız veya gelini ayağa kalkarak bir eli göğsünde, aile büyüklerine 'piyale' denilen geleneksel Özbek çay fincanıyla içeceklerini ikram ediyor. Ramazan, aileleri ve insanları birbirlerine daha da yakınlaştırıyor.

  • TESOB Başkanı Metin Kara, ayakkabı üretim firmasını ziyaret etti
    11:27 TESOB Başkanı Metin Kara, ayakkabı üretim firmasını ziyaret etti

    Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ayakkabıcılık sektörüne yönelik proje çalışmaları kapsamında Mekap Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk İskender'le bir araya geldi. Kara, ayakkabıcılık sektörüne yeni eleman yetiştirilmesi ve Trabzon'da ayakkabı imalatının artırılması için proje fikri oluşturduklarını belirtti. Selçuk İskender ise sektöre destek vereceklerini ifade etti.

  • Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde İftar Yemeği
    11:26 Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde İftar Yemeği

    Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 30. Dönem POMEM öğrencileri ve personeli ile iftar yapıldı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve diğer protokol üyeleri de iftara katıldı.

  • Bilecik'te 'Okulumda Güvendeyim' projesiyle 176 öğrenciye eğitim verildi
    11:25 Bilecik'te 'Okulumda Güvendeyim' projesiyle 176 öğrenciye eğitim verildi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan Hisarcık Beşevler İlkokulu ve ortaokulunda, 'Okulumda Güvendeyim' projesi kapsamında 176 öğrenciye trafik kuralları, güvenli internet kullanımı, kişisel güvenlik ve mahremiyet eğitimi verildi. Etkinliklerde Jandarma tanıtıldı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

  • Çanakkale'de Kaçakçılık Operasyonu: 135 Adet Gümrük Kaçağı Parfüm Ele Geçirildi
    11:25 Çanakkale'de Kaçakçılık Operasyonu: 135 Adet Gümrük Kaçağı Parfüm Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir şahsın ikametinde yapılan aramada 135 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

  • Sivas Akıncılar'da Kamu Personeline Acil İlk Yardım Eğitimi
    11:24 Sivas Akıncılar'da Kamu Personeline Acil İlk Yardım Eğitimi

    Sivas'ın Akıncılar ilçesinde, Kaymakam Saltuk Buğrahan Açıkbaş'ın koordinasyonunda Dr. Murat Emre Akkaş tarafından hükümet konağında görev yapan kamu personeline acil ilk yardım eğitimi verildi. Eğitime daire amirleri ve diğer kamu kurumlarında çalışan personel de katıldı.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
    11:23 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri'nin en büyük mahallesi Mevlana'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan hizmet ve yatırımlar nedeniyle takdir ve teşekkür aldı.


Advertisement